PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

Opskrift: Syltede gnavesild med bløde løg og fennikelcrudité

Foto: Camilla Stephan Syltede gnavesild med bløde løg og fennikelcrudité. Man kan sagtens undlade at sylte gnavesilden, siger brødrene, og blot spise dem lune med bløde løg og fennikelcrudité: ”Vi har blot lavet en takeaway-venlig udgave. Den originale opskrift kommer fra vores mormor, og følger man den, spises sildene lune og syltningen undlades.”

Opskrift: Syltede gnavesild med bløde løg og fennikelcrudité

Man skal stå tidligt op, når man skal i køkkenet med Simon og Jacob Ballegaard. Faktisk skal man stå op en dag eller to i forvejen – man skal beregne mindst et par dage til at forberede og tilberede den syltede gnavesild, de serverer hos Ballegaards Smørrebrød i Charlottenlund.

printer Print
plate 4 personer
Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her