Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Opskrift: Syltede gnavesild med bløde løg og fennikelcrudité

Foto: Camilla Stephan Syltede gnavesild med bløde løg og fennikelcrudité. Man kan sagtens undlade at sylte gnavesilden, siger brødrene, og blot spise dem lune med bløde løg og fennikelcrudité: ”Vi har blot lavet en takeaway-venlig udgave. Den originale opskrift kommer fra vores mormor, og følger man den, spises sildene lune og syltningen undlades.”

Opskrift: Syltede gnavesild med bløde løg og fennikelcrudité

Man skal stå tidligt op, når man skal i køkkenet med Simon og Jacob Ballegaard. Faktisk skal man stå op en dag eller to i forvejen – man skal beregne mindst et par dage til at forberede og tilberede den syltede gnavesild, de serverer hos Ballegaards Smørrebrød i Charlottenlund.

printer Print
plate 4 personer