Fovl har fået vokseværk. 

Det, som startede som en lille kaffebar på Sneppevej i København NV for seks år siden og hurtigt udviklede sig til en slags kulturhus med blandt andet oplæsnings- og dj-aftener, har nu vokset sig så stort, at man er klar til at udvide et andet sted i Nordvestkvarteret.

Der er tale om et bageri, man kalder for Flere Fugle, og som er en del af DemokratiGaragen på Rentemestervej. Under lockdown begyndte Fovl at tilbyde takeaway-bagværk, og det var så populært, at man ofte måtte melde udsolgt tidligt på formiddagen, hvilket gav blod på tanden i forhold til at åbne et egentligt bageri.

Og Flere Fugle er allerede blevet taget særdeles godt imod af lokalbefolkningen, for der dannede sig lange køer langs husmuren fredag morgen, hvor man kunne byde kunderne velkommen for første gang.

Flere Fugle er dog mere end bare et bageri. Det er også en bar, en bistro og et eventsted, præcis som i Fovl-ånden. Her i marts gæster musikeren ML Buch og forfatterne Ingrid Nymo og Theis Ørntoft blandt andet stedet.

Følg @flerefugle på Instagram.