”Det er sjovt. Jeg koncentrerer mig selvfølgelig meget om maden, men det handler jo lige så meget om at være en god chef og sørge for, at folk har nogle ordentlige arbejdstider og ikke brænder ud i en branche, der ellers har ry for at være hård.
Jeg slår et stort slag for, at vi har ordentlige arbejdsforhold og ikke råber og skriger ad hinanden. Vi har ændret det, så folk kun arbejder tre dage om ugen. Det er til tider svært, men det giver mening i det større billede.”
”For det første kræver det, at hele personalet har en filosofi om, at de gerne vil gå den vej. Det var det første, jeg prøvede at præge; der var nogle ejere, der skulle sige ja til, at det var den vej, vi skulle gå.
Vi er så privilegerede, at hotellet stort set er booket hele tiden, så det er ikke noget, vi behøver for at få en bedre forretning, men jeg synes alligevel, at det ville være kæmpestort for kroen.”
Den næste store stjerne på den danske skuespilhimmel kan meget vel hedde Sebastian Bull. Om et par måneder er han nemlig aktuel i den længe ventede ’Vogter’, et fængselsdrama instrueret af manden bag ’Den skyld…
Nogle natklubejere lever for festen. For atmosfæren, opmærksomheden og den næste drink. Men nattelivets mest magtfulde menneske er en mand, der indtil nu har holdt sig så langt væk fra diskolyset som muligt. Og…