Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Tidligere kok fra Geranium og Jordnær åbner ny restaurant i Nordhavn

Foto: PR

Tidligere kok fra Geranium og Jordnær åbner ny restaurant i Nordhavn

Den italienske kok Gabriele Rizzo vil med Restaurant Hâidan sætte Nordhavn på det gastronomiske verdenskort.

For alle madører i Nordhavn er der gode udsigter til at blive kulinarisk beriget, når Restaurant Hâidan slår dørene op. Restauranten kommer til at holde til huse i The Audo i Århusgade, og med et menukort, der primært baserer sig på skaldyr og fisk, er forventningerne til den nye restaurant skyhøje.

Bag Restaurant Hâidan står den 32-årige italienske kok Gabriel Rizzo, der tidligere har stået i køkkenet hos blandt andet Jordnær og Geranium. Foruden de to danske Michelin-restauranter har Rizzo også været forbi prominente restauranter i Barcelona og San Fransisco, og det globale udsyn præger også menuen, som er en kombination af det kinesiske, italienske og skandinaviske køkken.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her