Alle leder vi efter den eneste ene. Nogle af os går i byen for at lede, nogle af os prøver lykken på Tinder, speeddating, internetdating, nogle sidder bare derhjemme og venter på, at han eller hun selv finder vej.

Så er der andre igen, der ved præcist, hvad de vil have, og tager sagen i egen hånd, nemlig ved at indrykke en annonce i den lokale, den landsdækkende eller på nettet. Vi har samlet de ni bedste af dem til dig her, som samtidig giver de bedste råd til dating:

Bliv ven med os på Facebook

LÆS OGSÅ: 11 geniale jyske vendinger alle burde bruge

Fællesinteresser:
Hvis man vil have et forhold til at vare, er det oftest en god idé at finde en partner, der deler dine hobbier og passioner. Det ved Niklas.


Giv aldrig op
Føler du også, at din hermafrodit på den hvide hest er ret svære at finde? Sådan har denne 45-årige mand fra det østjyske det i hvert fald, men han lader sig ikke slå ud.Lad dig ikke slå ud
Dating er lig med en række nederlag, men dem skal du lære bare at trække på skuldrene af.Peacock den

Som denne rare fyr på 65 har bemærket, kan pigerne godt lide en mand, der kører stilfuldt gennem tilværelsen. Han er derfor ikke bange for at peacock'e den.


Vær specifik
Denne mands taktik udi dating er at være målrettet, ærlig og stille krav. Lad os håbe, det virker.


Vis følelser
Denne Tinder-tyr er ikke bange for at vise sig som en blød mand


Gå all in

Denne dejlige dame er ikke bange for at binde sig.


Tag chancen

Her er en røver fra Bolbro, der tør gribe chancen, når hun ser den (et par dage senere). 


Vær dig selv
Det absolut bedste råd er den gamle traver om at være sig selv. Det er denne fyr, der også forstår at sætte grænser, og det kan man kun kippe på uniformshatten af.LÆS OGSÅ: 30 tegn på, at du er københavner i Jylland

LÆS OGSÅ: 16 eksempler på at lokaljournalistik er det bedste  

LÆS OGSÅ: 11 geniale jyske vendinger alle burde bruge