Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Wuf & Worldman

Foto: Nikolaj Thaning Rentzmann

Se første afsnit af Euromans nye satire-serie ’Wuf & Worldman’

Vær med fra begyndelsen, når modeikonet Arthur Wuf præsenterer sin helt nye natural-kollektion, og den fallerede moderedaktør Karl Iver Baxø forsøger at imponere sin chef til et pitchmøde.

Hvis du vil gøre grin med noget, er det altid godt at gøre det med sig selv. Derfor har vi også valgt at sætte fokus på mode- og magasinverdenen i vores helt nye satire-serie ’Wuf & Worldman’. Den er skrevet og spillet af brødrene Mads og Anders Uhl i samarbejde med Jesper Ersoy.

Det er første gang, Euroman laver fiktion, og den er et led i vores store satsning på nye webtv-formater, vi lancerer dette forår. Vi har allerede præsenteret ’Fredagsbaren’, hvor bartender Daniel Dam tager os rundt til cocktailbarer og viser, hvordan man laver alle de klassiske cocktails. Og nu kommer så ’Wuf & Worldman’.

Holdet bag serien har valgt netop modeverdenen, da de her fra deres eget liv har oplevet karakterer, der vil være gode at lave sjov med.

”Jeg har mødt crazy mængder af mennesker, der skifter personlighed og stil hver halve sæson. Det er jo komik i sig selv,” som Mads Uhl siger i dette interview, og han suppleres af sin bror.

Anders: ”Når man kommer ind på en cafe, skal alt se tilfældigt ud, ikke to stole må være ens. På samme måde er det med modeverdenen, hvor alt skal være så unikt og specielt. Det skal helst se ud, som om man lige er vågnet, men hvorfor har du så seks tophuer på, en halskæde og en v-hals ned til skridtet? Det er sjovt at udstille.”

Man kan se et nyt afsnit hver onsdag klokken 11.00. Vi håber, du vil følge med.