Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

<iframe width="643" height="362" src="//www.youtube.com/embed/2YBtspm8j8M?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Se video: Reklamefilm er fyldt med klichéer

Nuttede børn, livsglade unge mennesker og forskere i hvide kitler. Alle billeder, der parret med buzzwords som 'innovation' og 'fremgang' konstant optræder i reklamer. Nu kan du se dem alle sammen i et stort satirisk sammenkog. 

Hvis du gerne vil udtrykke, at din virksomhed har fart på, skal der selvfølgelig være et højhastighedstog i din reklame. Og der er ikke noget som forskere og DNA-figurer, der udtrykker seriøsitet. Skal du samtidigt trykke lidt på følelserne kan du vise en sød lille dreng og en varm, livsklog mand. 

I en satirisk video, der gør grin med den enorme mængde generiske tv-reklamer, er alle billederne samlet i en og samme film. Det medfølgende kommentatorspor understreger, hvor generisk og uopfindsom, firmaer og reklamebureauer i virkeligheden er. Se videoen ovenfor.

Alle billederne er stock-videoer i den klassiske genre med tunge klichéer og usigeligt upersonlige filmklip. Filmen er skabt af Kendra Eash for McSweeney's Internet Tendency.

FACEBOOK Bliv ven med Euroman