<iframe width="643" height="362" src="//www.youtube.com/embed/2YBtspm8j8M?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Se video: Reklamefilm er fyldt med klichéer

Nuttede børn, livsglade unge mennesker og forskere i hvide kitler. Alle billeder, der parret med buzzwords som 'innovation' og 'fremgang' konstant optræder i reklamer. Nu kan du se dem alle sammen i et stort satirisk sammenkog. 

Hvis du gerne vil udtrykke, at din virksomhed har fart på, skal der selvfølgelig være et højhastighedstog i din reklame. Og der er ikke noget som forskere og DNA-figurer, der udtrykker seriøsitet. Skal du samtidigt trykke lidt på følelserne kan du vise en sød lille dreng og en varm, livsklog mand. 

I en satirisk video, der gør grin med den enorme mængde generiske tv-reklamer, er alle billederne samlet i en og samme film. Det medfølgende kommentatorspor understreger, hvor generisk og uopfindsom, firmaer og reklamebureauer i virkeligheden er. Se videoen ovenfor.

Alle billederne er stock-videoer i den klassiske genre med tunge klichéer og usigeligt upersonlige filmklip. Filmen er skabt af Kendra Eash for McSweeney's Internet Tendency.

FACEBOOK Bliv ven med Euroman 

Se, hvad vi ellers skriver om: Viral video