Hvad enten du er inkarneret fan af serien ‘Vikings’ eller blot ikke ved, hvad du skal bruge din tid på de næste par dage, er der godt nyt. På rekrutteringssiden DASK bliver der nemlig lige nu søgt efter personer, som vil være statister i en ny, international vikingefilm - og så bliver du endda lønnet for din indsats med at stå i baggrunden iført pels, skjold og sværd.

Produktionen er hollandsk og omhandler den frisiske kongesøn Redbad, som bliver ofret til havet. Redbad driver dog i land i Danmark og lever med de danske vikinger, inden han vender hjem for at erobre magten i sin hjemstavn.

Det er tilsyneladende relativt nemt at komme i betragtning til jobbet, for de eneste krav er, at du er i alderen 15 til 45 år og er af ‘skandinavisk udseende’. Desuden skal du kunne medvirke alle tre dage under filmatiseringen, som foregår den 12., 13. og 14 september i Hvolris og Ertebølle i Jylland.

Lønnen for at medvirke som statist er 500 kroner om dagen. Hvis du drømmer om at være en ægte, dansk viking for et par dage, skal du dog være hurtig - ansøgningsfristen er nemlig i dag, og du kan komme i betragtning ved at ansøge hos DASK.

LÆS OGSÅ: Finnair søger 100 nye piloter - og nybegyndere er også velkomne

LÆS OGSÅ: 17-årige Andreas blev tilbudt 1,5 millioner kroner for sin virksomhed, men sagde nej

LÆS OGSÅ: 3. G’er regner med millionomsætning i år: ”Jeg lever stadig af mine lommepenge”