Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

8 gode råd: Sådan pakker du den perfekte rejsetaske

8 gode råd: Sådan pakker du den perfekte rejsetaske

En ny undersøgelse viser, at kun 44 pct. af alle mænd pakker deres egen kuffert, når de skal ud at rejse. De resterende 56 pct. får konen eller kæresten til det. Hvor svært kan det egentlig være? Det gælder selvfølgelig ikke for Euromans berejste og stilbevidste læsere, der gerne selv vil bestemme, hvad de klæder sig i på ferie- eller forretningsrejsen. Vi har for god ordens skyld samlet et par nemme råd og vejledninger til at pakke en god kuffert.

1. Hvis du kun rejser med håndbagage, er en blød weekendtaske tilstrækkelig. Hvis du checker bagagen ind, er en hård kuffert at foretrække, så dine ting kommer frem i et stykke. Køb ordentlige kufferter, der kan holde til bagagebånd og tæsk fra lufthavnspersonalet.

2. Du har brug for mindre, end du tror. En frisk T-shirt eller skjorte pr. dag. Pak et ekstra sæt boxershorts og strømper, du ved aldrig, om flyforsinkelser giver en ekstra nat på et lufthavnshotel.

3. Rejs i en blazer eller habitjakke. Tag den af, når du sætter dig i flyet, så den ikke krøller. Mørke jeans er at foretrække, sweatpants er for amerikanske collegeteams.

4. To par sko: Et par pæne sko (brogues, derbies eller oxfords) kan bruges til alt, også shorts. Tag et par sneakers med, hvis du skal på byvandring.

5. En habitjakke pakkes nemmest ved at folde ærmerne ind på ryggen, folde ryggen sammen og rulle den fra livet og op mod skuldrende. Lægges øverst i kufferten og hænges på bøjle straks du entrerer hotelværelset.

6. En krøllet skjorte kan glattes ud med et ikke særligt miljøvenligt trick: Hæng den på badeværelset, tænd for den skoldhede bruser, luk døren og lad det dampe derinde i 5-10 minutter. Eller få den presset på hotellet.

7. Tandbørste, tandpasta, voks, fugtighedscreme, barbergrej. Du behøver ikke mere. Shampooen er på hotellet.

8. Fyld aldrig kufferten helt. Lad der være plads til en gave til kæresten eller en souvenir til dig selv.

Tallene i begyndelsen af artiklen stammer fra en undersøgelse af skyscanner.dk. De gode råd er Euromans egne.

LÆS OGSÅ Rejseplaner: 3 byer til en perfekt weekend

FACEBOOK Bliv ven med Euroman