Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Disneys Aladdin genopstår som rigtig spillefilm med Will Smith på rollelisten

Foto: Disney

Aladdin genopstår i kød og blod sammen med Will Smith: Se den første teaser her

Disney-klassikeren ’Aladdin’ vender tilbage, men denne gang bliver det ikke med de velkendte tegneseriefigurer i hovedrollerne. Det bliver i stedet rigtige skuespillere, der skal genskabe fortællingen i Agrabar, hvor vi kan se frem til Will Smith som lampeånden Genie, Naomi Scott som Jasmine og Mena Massoud som Aladdin.

Har man haft en barndom med Disneys tegneserier på VHS-bånd, går man nu en stor tid i møde, hvor flere af de gamle klassikere genindspilles. Blandt dem er eventyret om Aladdin, som står til at lande i biograferne i maj 2018, men denne gang kommer den ikke fra tegnestuen – rollelisten består nemlig af skuespillere i kød og blod. Første teaser har netop ramt internettet, og den kan du se nederst i artiklen.

Will Smith skal spille lampeånden Genie, og det bliver unægteligt en stor opgave for den amerikanske skuespiller, da han skal løfte arven efter den afdøde Robin Williams, som lagde stemme til den blå ånd i originalen. Resten af rollerne består af relativt ukendte navne, men bliver filmen en succes, er vejen banet for store Hollywood-karrierer til de spirende skuespillere.

I teaseren offentliggøres den globale premieredato som værende den 24. maj 2019, og indtil da må vi væbne os med spænding og bruge tiden på at gisne om, hvad filmplakatens citat ’Choose Wisely’ får af betydning for handlingen.