Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Bo ekstra godt: Seks ekstremt luksuriøse hoteller

Bo ekstra godt: Seks ekstremt luksuriøse hoteller

Du elsker at rejse og er usandsynligt rig? Hvad gør du? Du tjekker selvfølgelig ind på de mest eksklusive og opulente luksushoteller, verden har at byde på. Her er prisen ikke et problem. Kun antallet af tjenestefolk og værelser er noget, der tæller. Vi har fundet seks hoteller, vi kun har råd til at drømme om.

Ovenfor:

Banyan Hill på Fregate Island Private, Seychellerne

Pris per nat: Kr. 75.000

Det er inkluderet: Privat pool, kok og butlere en overflod af antikviteter fra det 18. århundrede og tre separate dobbeltværelser på toppen af en klippetop drysset med palmetræer og selvfølgelig en fantastisk havudsigt.

Fortsætter på de følgende sider...The Royal Suite på Hotel Plaza Athénée – Paris

Pris per nat: kr. 150.000

Det er inkluderet: 450 kvadratmeter spækket med kunst og antikke møbler, fire soveværelser, to badeværerelser beklædt med italiensk marmor samt balkoner med udsigt over Avenue Montaigne og til Eiffeltårnet.
Ty Warner Penthouse på Four Seasons – New York City

Pris per nat: kr. 190.000

Det er inkluderet: New Yorks højest beliggende hotelsuite, som dækker hele hotellets øverste etage, hvorfra der er udsigt over Manhattan inklusiv Central Park og Empire State Building gennem de gulv-til-luft høje vinduer, udendørs ‘zen’ have, adgang til samtlige TV-kanaler i verden og ... flygel.Royal Suite på Burj Al Arab – Dubai

Pris per nat: kr. 100.000

Det er inkluderet: Privat elevator direkte til 25 etage, privat biograf, to enorme drømmesenge, en imponerende trappe i guld og marmor mellem suitens to etager samt adgang til Rolls Royce med privatchaffør.

Bryllupssuiten på Atlantis Paradise Island – Bahamas

Pris per nat: kr. 135.000

Det er inkluderet: Uhæmmet opulent luksus, som man ellers troede kun fandtes i en sheiks palads, fire enorme soveværelser, personale på syv personer og fantastisk udsigt ud over havet fra 23. etage gennem fire meter høje vinduer.
The Hugh Hefner Sky Villa på Palms Fantasy Tower – Las Vegas

Pris per nat: Kr. 230.000

Det er inkluderet: Din egen Playboy Mansion i to etager på 2.750 kvadratmeter med dampbad, motionsrum, pejsestue, roterende seng (selvfølgelig!), sparum og oplyst jacuzzi med udsigt til The Strip.

Artiklen er bragt i samarbejde med

LÆS OGSÅ Frivillig isolation: Verdens seks mest øde hoteller