Dette interview blev oprindeligt bragt i vores nyhedsbrev Morgenpost, der hver fredag morgen udkommer med en samling af det allerbedste, vi har set på internettet i løbet af ugen. Veloplagt, velskrevet og altid med en ambition om, at man skal gå opløftet ind i weekenden, når Morgenpost er læst til ende. For at læse hele nyhedsbrevet skal du skrive dig op her.

Sebastian Bull er en kreativ hvirvelvind, der ikke kan sidde stille og vil udtrykke sig selv og sin kunst på flest mulige måder til flest mulige mennesker. Da han var barn, spillede han med i Thomas Vinterbergs ’Jagten’, og siden da er det blevet til utallige optrædener i forskellige tv-serier herunder ’Doggystyle’ og ’2 døgn’. Sidste år debuterede han som musiker, og i år er han en af deltagerne i ’Vild med dans’, hvor han danner par med Asta Björk Ívarsdóttir. En stor fornøjelse at byde velkommen til ham herunder.

Hvad undrer du dig over, aldrig er blevet en hype? 

”Det ville helt klart være disc-golf, selv om jeg lidt føler, det har haft sin tur i manegen. Men jeg spiller det som en sindssyg. Vi er 10 gutter, der spiller det 2-3 gange om ugen ude i Valby Parken. Det er et kæmpe frirum, hvor man ikke kigger på sin telefon, er ude med sine venner og konkurrerer om at ramme ned i et jernstativ på så få skud som muligt. Jeg har ADHD, og det giver mig så meget ro at være derude. Jeg gider ikke ting, der er for bøvlet. Fx golf, som er vildt hyggeligt, men kræver meget planlægning. Med disc-golf skal det bare være godt vejr, og så tager jeg min cykel og er der på 10 minutter.”

Hvad har du i dit hjem, som de færreste har? 

”’World of Warcraft’-bøger. Jeg gamede rigtig meget, da jeg var lille, og hvis jeg nu er ude at rejse med arbejdet eller på en anden måde er et lidt utrygt sted, tager jeg dem altid med. Så kan jeg transportere mig tilbage til en tid, der var tryg, for det univers, der er i dem, repræsenterer bare tryghed for mig. Nostalgien og fantasien og muligheden for at tappe ind i et univers, jeg har kært, og besøge det med nye briller. Det skal sgu være okay at dyrke sine barnlige sider.”

Hvad har du senest brugt 1.000 kr. på? 

”For nogle måneder siden købte jeg en ørering til mig selv. Den er af hvidguld og har otte eller ni diamanter i sig. Den kostede omkring 20.000 kroner. Jeg har den på hver dag og danser også med den i ’Vild med dans’. Jeg plejer normalt ikke at bruge penge på gaver til mig selv, men jeg følte, jeg havde rum i min økonomi til at forkæle mig selv lidt. Den er et symbol på, at det går godt i karrieren for tiden. Og så kan jeg jo give den videre til mine fremtidige børn. Den har allerede stor affektionsværdi for mig.”

Hvilken rejsedestination vender du altid tilbage til? 

”Poros i Grækenland. En lille ø, der tager 45 minutter at sejle i speedbåd til fra Piræus. Internettet er dårligt, og der er poppet på en upoppet måde. Alle turisterne er lokale, fordi Athen ligger tæt på, og så er man tvunget til at komme ned i gear. Man lejer en scooter og kører rundt om øen på 45-50 minutter, og ellers ligger man bare og slapper af eller besøger en af de skjulte strande, der ligger rundt omkring.”

Hvornår vidste du, at du var god?

”Det ved jeg ikke endnu. Jeg skal hele tiden bevise det over for mig selv. Det er også derfor, jeg siger ja til at lave alle mulige ting. For når jeg så gør mig umage, kan jeg mærke, at det lykkes for mig, og det er rart. Jeg ved selvfølgelig, jeg har et talent for nogle ting, men ofte kan jeg fx ikke finde ud af, om mit skuespil er godt. Der læner jeg mig op ad instruktørens mening. Det handler for mig om bare at være til i det, jeg laver. Jeg ved ikke, om jeg er en god danser. Men er kemien god med min partner, og føles det godt at gøre det, så er det det vigtigste.”

Følg Sebastian her.