Nyheder på Netflix
Foto: Netflix

Det kan du glæde dig til på Netflix i december

Streamingtjenesten står klar med serier, film og dokumentarer til julehyggen.

I december kan du roligt sætte dig til rette foran fjernsynet med glögg, pebernødder og konfekt. Uanset, om du er til horror-serier eller vaskeægte julefilm, har Netflix nemlig sørget for en masse nyheder, der går fint i hånd med julehygge såvel som post-julefrokost tømmermændsdage. Se selv alle nyhederne herunder. 

Dark (sæson 1)

Er du en af dem, der slugte begge sæsoner af ‘Stranger Things’ råt, er der godt nyt. I december er der nemlig premiere på serien ‘Dark’, og den skulle efter sigende være Tysklands pendant til den populære horror-serie - bare i en endnu mere uhyggelig version. Her bliver fire familier indblandet i et barns forsvinding, og sideløbende med eftersøgningen udfolder der sig et mysterium, som spænder over tre generationer.
Premiere 12. december

The Crown (sæson 2)
I den længe ventede anden sæson af ‘The Crown’ vil seerne fortsat følge flere af det 20. århundredes mest skelsættende politiske og globale begivenheder - herunder hvordan Dronning Elizabeths ægteskab og imperium smuldrer omkring hende, imens samfundet går fra krigstid til de revolutionære år i 1960’erne.
Premiere 8. december

Easy (sæson 2)
Komedieserien ‘Easy’ er tidligere blevet sammenlignet med andre Netflix-serier som ‘Master of None’ og ‘Love’ - og hvis man kender til dem, ved man, at man har rigeligt at glæde sig til, når sæson 2 rammer Netflix i december. Her følger seerne fortsat en række forskellige  Chicago-baserede individer, mens de forsøger at finde rundt i det moderne liv med alt, hvad det indebærer af kærlighed, sex og teknologi.
Premiere 1. december 

Travelers (sæson 2)
I første sæson af ‘Travelers’ følger vi en gruppe mennesker fra en nær-apokalyptisk fremtid, som har udviklet en metode, hvorpå de kan rejse tilbage i tiden - nemlig ved at tage en anden persons krop og dermed dræbe dem. Midlet helliger dog målet om at redde menneskeheden fra en forfærdelig fremtid - men i sæson 2 indser gruppen, at de måske er kommet til at forme fremtiden på måder, de ikke havde forudset.
Premiere 26. december

Bright (action)
I en verden, hvor mystiske væsener lever side om side med menneskene, bliver en politibetjent spillet af Will Smith tvunget til at samarbejde med en ork for at finde et våben, som alle er villige til at dræbe for at få fingrene i - og samtidig bliver de involveret i en krig om herredømmet.
Premiere 22. december

El Camino Christmas (komedie)
Juleaften bliver en singlemor, en alkoholiker, en journalist og en hjemløs fanget i en spiritusforretning under et røveri. Her deler de hinandens hemmeligheder, hvilket bliver begyndelsen på et venskab i noget så utraditionelt en gidsel-komedie tilsat en smule julestøv.
Premiere 8. december

Voyeur (dokumentar)
Den legendariske journalist Gay Talese afslører en motelejer, som igennem årtier har udspioneret sine gæster. Her skrev han detaljeret i sine dagbøger om gæsternes gøren og laden, herunder alt fra hverdagskedsommeligheder til deres sexliv. Igennem dokumentaren undergår Talese selv en række etiske refleksioner - for er han ikke også selv voyeur som journalist?
Premiere 1. december

 

Wormwood (dokumentar)
I denne genre-brydende fortælling udforsker dokumentaristen Errol Morris en amerikansk forskers mystiske dødsfald, som er sammenfiltret med et hemmeligt koldkrigs-program kaldet MK-Ultra.
Premiere 15. december

 

Timeless (sæson 1)
En historiker, en soldat og en programmør rejser i tiden for at kæmpe mod ukendte kriminelle og bevare historien, som vi kender den.
Premiere 6. december

The Godfather I - III (drama, krimi)
Den verdenskendte dramatrilogi, hvoraf første film af mange anses som verdens bedste film, bliver tilgængelig på Netflix i december. Glæd dig til et gensyn med Corleone-familien.
Premiere 30. december 

Evigt solskin i et pletfrit sind (drama, romantik, sci-fi)
Joel beslutter sig for, at alle minder om forholdet til hans ekskæreste Clementine skal slettes fra hans hukommelse. Undervejs i behandlingen indser han dog, at det er en fejltagelse, og kæmper herefter indædt for at bevare bare ét minde om sit livs kærlighed.
Premiere 20. december

 

Spotlight (drama)
Filmatiseringen af den sande historie om journalisterne på avisen Boston Globe, som afdækkede den hidtil største skandale om børnemisbrug inden for den katolske kirke, hvilket rystende religionen i sin grundvold.
Premiere 28. december 

Andre nyheder i december

Serier:
Fuller House (sæson 3). Premiere 22. december
Bill Nye Saves the World (sæson 2, part 1). Premiere 29. december
Las Chicas del Cable (sæson 2). Premiere 25. december
The Indian Detective (sæson 1). Premiere 19. december
Riverdale (sæson 2). Nye episoder 7. og 14. december

Film:
Hip Hip Hora! (komedie). Premiere 15. december
Tjenare Kungen (drama, komedie). Premiere 15. december
Trainspotting (drama). Premiere 21. december
Frøken Sverige (drama). Premiere 15. december
The Simpsons Movie (animation). Premiere 15. december
Find Dory (animation). Premiere 12. december
Christmas Inheritance (romantik). Premiere 15. december
2001: A Space Odyssey (sci-fi). Premiere 1. december
Fever Pitch (komedie). Premiere 15. december

Comedyshows:
Dave Chappelle: Equanimity (comedy). Premiere 31. december
Craig Ferguson: Tickle Fight (comedy). Premiere 5. december
Judd Apatow: The Return (comedy). Premiere 12. december

Børn:
All Hail King Julien (børn). Premiere 1. december
Beat Bugs: All Together Now (børn). Premiere 21. december
Dreamworks Home. For the Holidays (børn). Premiere 1. december
Trollhunters (børn). Premiere 15. december

LÆS OGSÅ: Ny video: Se ‘The Grand Tour’-holdet forsøge at køre i en ‘Half-a-Romeo’

LÆS OGSÅ: Den nye Peaky Blinders-sæson får premiere på fredag i Danmark

LÆS OGSÅ:  Bryan Cranston: Kevin Spaceys karriere er færdig efter anklager om overgreb

Se, hvad vi ellers skriver om: Netflix, Streaming, Serier, Film og Dokumentar