Fjerde sæson af Peaky Blinders har haft premiere, og en af de ting, man kan afsløre uden egentlig at spolere spændingen i Birmingham-sagaen, er, at der er to skuespillere på rollelisten denne sæson, som er brødre i det virkelige liv.

Begge skuespillere har faktisk været på rollelisten nogle sæsoner, men det er først nu, at britisk Esquire har gjort os opmærksom på, at de har familiære relationer ikke bare foran kameraet, men også når de hænger deres karakter på knagen i garderoben.

Trofaste seere af serien vil kende dem som John Shelby, den tredje bror i Shelby-dynastiet, og Michael Gray, der er en fætter til og kassemester for Shelbyerne.

De spilles af henholdsvis Joe og Flinn Cole, der altså, kan man med nogen ret antage, spiser virkelighedens Sunday Roasts det samme sted.

Brødrene Cole har også tidligere optrådt i samme produktion, nemlig filmen ’Offender’ fra 2012, der foregår i et britisk ungdomsfængsel.

Muligvis har du været kvikkere end os og for længst opdaget, at de to skuespillere har deres runde ansigter og markerede kindben til fælles, ja, så beklager vi at have spildt din tid.

LÆS OGSÅ: 19 ikoniske serier du skal se