Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Drux og Flam fra ’Sat Af’ designer trøje til FIFA 21: “Jeg har oplevet ret mange store ting i de sidste ti år, men det her overgår alt andet”

Foto: Samy Khabthani Danijel 'Drux' Deletic (tv.) og Daniel 'Flam' Flamgaard (th.) i den nye 'Sat Af Pigeons'-trøje til FIFA 21.

Drux og Flam fra ’Sat Af’ designer trøje til FIFA 21: “Jeg har oplevet ret mange store ting i de sidste ti år, men det her overgår alt andet”

Det danske futsalhold ’Sat Af Pigeons’ har indgået et samarbejde med EA Sports om at designe et spillesæt til FIFA 21, der netop er landet i butikkerne. Euroman har talt med ejeren og idémanden bag, Danijel ’Drux’ Deletic, om den unikke mulighed.

Når de mange danske og internationale FIFA-spillere tænder op for det nye FIFA 21 i november, bliver det med et usædvanligt dansk bidrag. Det danske futsalhold ’Sat Af Pigeons’ har nemlig indgået et samarbejde med verdens største producent af sportsspil, EA Sports, om at designe en trøje og et spillesæt med holdets logo til FIFA 21’s populære spilfunktioner Volta og Ultimate Team.

Manden bag holdet hedder Danijel Deletic, men er nok mest kendt under navnet Danijel Drux. Den danske kulturpersonlighed, der blandt andet også har lavet det prisbelønnede fodboldprogram ’Sat Af’ sammen med makkeren Daniel ’Flam’ Flamgaard, har tidligere interviewet store stjerner som Kendrick Lamar og Stormzy, men alligevel vil han betegne det her som det største:

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her