Du kan købe magasinet lige her.

I det nye nummer af Euroman er vi taget med den 34-årige sanger og sangskriver Andreas Odbjerg hjem til Fyn, hvor han er vokset op, og taler med ham om at blive født med storhedsvanvid, om skuffelser og skattegæld og om hans lange vej til succes, der begyndte på et børneteater i Odense.

I det nye magasin ser vi også på et fænomen, der er mere udbredt end skimmelsvamp, nemlig overspringshandlinger. De giver os dårlig samvittighed, men er pokkers svære at slippe af med. Men måske er de i virkeligheden slet ikke så slemme, som de har ry for?

Du kan også læse vores store interview med Adam Price, der i den brede befolkning måske er mest kendt for at lave mad på tv med sin storebror, men nu er aktuel som manuskriptforfatter på endnu en sæson af tv-serien ’Borgen’.

Derudover kan du møde otte helt almindelige danske mænd, som har ekstraordinært god stil, læse Christian Graus anmeldelse af Porsche 911 GT3, og dykke ned i den krimelle underverden, der laver kopiure, som ligner den ægte vare til forveksling.

God fornøjelse med Euromans martsudgave, der er på gaden 24. februar.

Køb magasinet her.