Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Frygten fortsætter i Fear the Walking Dead’s sæson 2

Frygten fortsætter i Fear the Walking Dead’s sæson 2

De seneste år er interessen for zombier eksploderet og det er der en god grund til. Vi er blevet særligt betaget af idéen om en zombie-apokalypse, hvor den civiliserede verden transformeres til det rene ragnarok.

At alle kæmper for sig selv og sine nærmeste og hvor det udelukkende handler om overlevelse.

Fear the Walking Dead fik en glimrende start sidste år, hvor sæson 1 portrætterede netop dette anarki præget af død og ødelæggelse. Ikke specielt overraskende fortsætter anarkiet i sæson 2, hvor det uundgåelige spørgsmål kommer lidt tættere på et svar: bliver zombie-apokalypsen jordens, eller i hvert fald menneskehedens, undergang?

Hverken Travis, Nick eller Madison er i stand til at svare på spørgsmålet endnu, men én ting står klart; overlevelse er stadig eneste succeskriterie.

Det kan du se frem til i sæson

Som med de fleste nye serier kan første sæson være en mundfuld at komme igennem. Man skal lære persongalleriet at kende og få en eller anden forståelse for plottet eller hvor serien vil hen. To vigtige forudsætninger for den her afhængighed vi elsker serier for. Det kom der styr på i de første seks afsnit.

I sæson 2 kan vi se frem til flere ting. Der vil ikke blive hoppet rundt i tiden. I stedet vil serien tage sig ud i et kronologisk format. Ligeledes vil sæson 2 være faster-paced, hvilket kun kan betyde én ting: mere action og en vis bagdel placeret endnu længere fremme på kanten af sofaen.

I sæson 2 vil zombierne ikke være det eneste problem om måske heller ikke det største. Det er en af konsekvenserne ved et glødende anarki, hvor mennesket som følge af desperation tyr til barske midler. I forlængelse heraf tages der hul på temaer, der i højere grad baserer sig på familie og overlevelse.

Med andre ord er der lagt i ovnen til drama og rendyrket underholdning, hvor der spilles på de uforudsigelige tangenter.