'Britannia' (sæson 2), tv-serie

Da første sæson af 'Britannia' havde premiere i 2018, modtog fantasy-serien blandede anmeldelser. Her på Euroman var vi dog ret begejstrede for 'Britannia', tildelte den fire stjerner og skrev, at den mindede om 'Game of Thrones' på syre.

I serien følger vi tre klaners kamp om magten i det romerske rige, og i den kommende anden sæson springer vi to år frem i tiden, efter general Aulus invaderede Britannia. Anden sæson betyder samtidig et gensyn med danske Nikolaj Lie Kaas, som genoptager rollen som druiden Divis.

Premiere 7. november

‘His Dark Materials’ (sæson 1), tv-serie

HBO skal have fundet fantasy-arvtagerne til 'Game of Thrones' og 'Vikings', der begge snart er fortid. Udover føromtalte 'Britannia' er den nye satsning 'His Dark Materials' et rigtig godt bud på en fantasty-serie, der kan tage over efter de to kæmpesucceser.

'His Dark Materials' så vildt ambitiøs ud ved første trailer, og derfor er den også hurtigt blevet en af årets mest ventede. Universet er baseret på Philip Pullmans best-seller ungdomstrilogi af samme navn. Første bog, 'Det gyldne kompas', er nok den mest kendte og er tidligere blevet filmatiseret i 2007 med Nicole Kidman og Daniel Craig i hovedrollerne, hvilket bestemt ikke var nogen succes.

Men det har ikke afholdt HBO fra at genskabe Pullmans magiske og storslåede univers. I 'His Dark Materials' skal en ung og modig pige, Lyra, ud på en farefuld rejse, da hun vil finde sin bedste ven, der er blevet kidnappet.

Premiere 4. november

'Ray Donovan' (sæson 7), tv-serie

Den populære dramaserie om familiefaren og fixeren Ray Donovan, ham, de rige og berømte ringer til, når de er i knibe, er nået til sin syvende sæson.

Her prøver han at satse på familielivet, men de gamle klienter kan ikke undvære ham, og der er brug for, at Ray Donovan vender tilbage som fixer, selv om han har nok at slås med selv.

Premiere 18. november

'Umbre' (sæson 3), tv-serie

Det er lidt de samme problemer rumænske Relu i 'Umbre' kæmper med, som Ray Donovan gør. Relu har også svært ved at forene livet som familiefar og sin karriere som gangsterkæledægge. Efter at have levet et dobbeltliv i lang tid, blev han afsløret af familien, som nu har taget afstand til ham, og han skal til at vælge mellem de to vigtigste ting i sit liv.

'Umbre' er skabt efter den australske serie ’Small Time Gangster’.

Premiere 20. november

'Very Ralph', dokumentar

Modeikonet Ralph Lauren har altid været omgivet af myter, men i en ny dokumentar, der er den første om ham nogensinde, lader han os komme helt tæt på. Historien bliver fortalt både gennem den 80-årige modeskaber selv, familie, venner og journalister fra modeverdenen.

Dokumentaren er instrueret og produceret af den prisvindende dokumentarist Susan Lacy ('Jane Fonda in Five Acts' og 'Spielberg').

Premiere 12. november