Hiphop-legende vender tilbage til København

Hiphop-legende vender tilbage til København

Sidste gang han var i byen, blev billetterne udsolgt på et breakbeat.

Verdens første stjerne-DJ, mixets mester, hiphoppens gudfader. Hip hop-kulturen står på skuldrene af ham. De fleste DJs siden 1980 står på skuldrene af ham. Sidste gang han var i byen, blev billetterne udsolgt på et breakbeat, så du skal skynde dig, hvis du skal med til showet med legenden Grandmaster Flash i Amager Bio fredag den 23. februar.

Grandmaster Flash var med til at grundlægge hip hop, da han i 1970’erne begyndte at eksperimentere med flere pladespillere og udviklede og forfinede genregrunlæggende teknikker som scratching og breakbeats.

Hvis du har set Netflix-serien The Get Down, der beskriver hiphoppens fødsel i The Bronx, vil du føle dig hjemme i Amager Bio, for showet bliver som en genopførelse af et blockparty anno cirka 1977. Grandmaster Flash medvirker i øvrigt selv i The Get Down.

Han var desuden konsulent og med til at instruere de yngre skuespillere, der ikke var født, da Grandmaster Flash & The Furious Five væltede verden med The Message i 1982, af mange stadig regnet for den største hip hop-klassiker nogensinde.

Billetsalget er startet.

LÆS OGSÅ: Hiphoppens guldalder revolutionerede musikhistorien – her er de største navne i dag

LÆS OGSÅ: Eminem klar med julegave: Sætter endelig releasedato på sit kommende album

LÆS OGSÅ: P. Diddy har ændret navn til Brother Love