Tom Hardy

Instruktør bekræfter: Der kommer en ny Mad Max-film

En af de bedste action-serier får snart en opfølger, fortæller manden bag, George Miller.

Det post-apokalyptiske samfund, som Mel Gibson først boltrede sig i slutningen af halvfjerdserne og firserne, har vist sig særdeles levedygtigt – også i moderne tid. Det golde ørkenlandskab, hvor alle må slide og slås med helt primitive midler, virker i dag mere og mere relevant, som klima-forandringerne rykker nærmere og nærmere. Derfor er der formentlig også mange, der glæder sig over nyheden om, at vi kan forvente flere film i en af de bedste og mest succesrige actionfilm-serier.

George Miller, der både er manden bag den første og den seneste, fortæller i et interview med film-sitet ’Deadline’, at han fire år efter ’Fury Road’ er klar på en efterfølger, og at han masser af materiale til at lave en efterfølger.

”Jeg er ikke færdig med Mad Max-historien, og der er en ny i støbeskeen. Vi er i gang med forberedelserne.”

Den første Mad Max-fim var George Millers debut som instruktør, som han fulgte op med ’Mad Max 2’ og Mad Max Beyond Thunderdome’ i firserne. Serien fik et comeback i 2015 med Mad Max: Fury Road med Tom Hardy og Charlize Theron, og den blev en kæmpe succes. Den vandt seks Oscars (primært for kostumer og scenografi) og indtjente over 2,5 milliarder danske kroner.

Der er ingen forlydender om, hvornår den er færdig, eller præcist, hvornår optagelserne går i gang.

Se, hvad vi ellers skriver om: Film