Sluk for det musik, du hører. Frank Oceans spritnye album Endless er ude lige præcis nu. Siden Oceans formidable debutalbum Channel Orange med blandt andet kæmpehittet 'Thinkin Bout You', der tog anmelderne med storm, har vi bare ventet. Og ventet. Og så ventet lidt mere. I ugerne op til udsendelserne er hypen vokset til hysterisk niveau.

Men nu er det her altså sådan rigtigt. Og Twitter går amok med flere hundrede updates i minuttet med reaktioner på Endless. Begejstringen synes enorm, og ordet ’endelig’ og ’gåsehud’ er nok det, der går allermest igen.

FOTO: Getty Images

Der har således været en del at leve op til, men det kunstneriske mod kommer i alle fald til udtryk på den nye udgivelse Endless, der ikke blot er tolv sange i rap. Der er tale om én lang sort hvid video med Ocean i hovedrollen. Violiner og celloer fra London Contemporary Orchestra gæster blandt andre Frank Oceans på én gang bløde og sprøde stemme. På det nye album får han hjælp af fornemme navne som Radiohead's Jonny Greenwood, James Blake og Jazmine Sullivan.

Frank Ocean giver sine fans toppen af kransekagen og belønner dem for deres vedvarende tålmodighed ved at smide endnu et album i denne weekend. Det bekræfter Rolling Stone.

Hvis du vil høre de nye toner og se Frank Ocean danse i den nye Endless-udgivelse, så skal du have fat i Apple Music, der eksklusivt har rettighederne til Oceans nye album. Ellers kan du tilføje de lækre toner til din weekend ved at streame det nye album lige her

LÆS OGSÅ: Viralt rapfænomen udgiver ny musikvideo

LÆS OGSÅ: Se teaser til ny musikspækket serie: Netflix fortæller sagaen om hiphoppens fødsel

LÆS OGSÅ: Tåkrummende porno-podcast efterlader dig i latterkrampe