Siden lanceringen af den første maskine i 1986 har Nespresso gjort det nemt for dig at gå baristaen i bedene hjemme hos dig selv.


En rigtig espresso skal brygges ved højt tryk. Nespresso kaffemaskiner er alle udstyret med et udtrækningssystem, der leverer et tryk på helt op til 19 bar. Temperaturen samt en ensartet fordeling af vandet igennem Nespresso kapslen sikrer dig fornøjelsen af en fyldig kaffe rig på aromaer – kop efter kop.

Nespresso kaffemaskiner er både smukt designet og enkle at bruge. Alt du skal gøre er at sætte en kapsel med kaffe i maskinen og trykke på en enkelt knap – få sekunder efter har du en velsmagende kop kaffe.

Der bruges kun én kapsel pr. kop, og du kan vælge mellem et bredt udvalg på hele 16 forskellige smagsoplevelser. Du kan brygge din kaffe i tre forskellige størrelser: Ristretto (25 ml.), Espresso (40 ml.) og Lungo (110 ml.)

Er du til lunet mælk med mælkeskum i din kaffe, kan du købe din Nespresso maskine med tilhørende mælkeskummer. Den sidste nye Nespresso maskine, Umilk, har en integreret mælkeskummer, Aeroccino, der giver dig blød og cremet mælkeskum til din Cappuccino, Latté Macchiato og andre mælkebaserede kaffeopskrifter - både varm og kold!

Se mere om den nye maskine her.
Cappucino:
Bryg en espresso i en cappuccinokop og tilsæt varmt mælkeskum. Tilsæt sukker og pynt med et drys kakao efter smag.
Fordeling: 2/3 mælkeskum, 1/3 espresso
Kapsel: Ristretto, Arpeggio eller Decaffeinato Intenso
Caffé Latté:
Bryg en lungo i et højt glas og tilsæt varm mælk. Sødes efter ønske.
Fordeling: 1/2 mælkeskum, 1/2 lungo
Kapsel: Vivalto eller Decaffeinato Lungo
Latté Macchiato:
Fyld et højt glas med varmt mælkeskum. Bryg en espresso og hæld den langsomt ned ad indersiden af glasset for at lave en graduering af kaffens farve gennem mælken og få en trefarvet effekt. (varm mælk i bunden, kaffe, mælkeskum på toppen)
Fordeling: 2/3 varmt mælkeskum, 1/3 espresso
Kapsel: Ristretto, Arpeggio eller Decaffeinato Intenso
Is Cappucino:
Bryg en lungo og hæld den i et stort glas med sukker og fire til fem knuste isterninger. Lav mælkeskum med Aeroccinoen. Tilsæt forsigtigt tre til fire spiseskefulde mælkeskum i toppen af glasset. Drys med kanel, muskatnød eller kakao efter smag.
Fordeling: ½ koldt mælkeskum, 1/2 lungo
Kapsel: Vivalto eller Decaffeinato Lungo
Tip! Brug kold og nyåbnet sød- eller letmælk for det bedste resultat.