Donald Trump spiser pizza fra Dominos

Nu kan du få Dominos på Just Eat

Pizzagiganten er blot den seneste i rækken af amerikanske kæder, der samarbejder med Just Eat.

Du har måske set teenagere drøne af sted på Dominos’ blå el-cykler i kapløb mod tiden og den lunkne pizza. Har du ikke, vil du næsten med garanti opleve dem i den kommende tid, fordi den amerikanske pizzakæde netop er gået sammen med Just Eat, så man kan bestille den tykbundede spise med et enkelt klik.

Sidste år offentliggjorde Just Eat et samarbejde med Kentucky Fried Chicken. I vinter var det både Gorm’s’ og Jensens Bøfhus tur, og for få uger siden kom også 7-Eleven på det virtuelle menukort. Take away-servicen har i den grad været på en charmeoffensiv for at kunne tilbyde det bredeste udvalg af take away, og nu er det altså blevet pizzagigantens Dominos tur.

I en pressemeddelelser skriver Just Eat, at der årligt bruges et tocifret millionbeløb på markedsføring, så det er netop dem, man går til, når man har tømmermænd, har fifa-aften eller bare for doven til at koge pasta. De nævner også, at flere kendte restauranter og kæder vil komme på deres app i løbet af året. Det bliver altså oveni de mere end 2.300 restauranter, der er allerede er tilknyttet.

LÆS OGSÅ: 3 serier du skal tjekke ud i juni

LÆS OGSÅ: Opskrift: Klubfavoritten Belvedere vil lave sommerens drink 

LÆS OGSÅ: Månedens restaurant: Topgastronomi til forbløffende få penge på Christianshøjkroen

Se, hvad vi ellers skriver om: Mad og Apps