Den grammynominerede rapper 21 Savage, hvis rigtige navn er Sha Yaa Bin Abraham-Joseph, ser ud til at være midtpunkt i en bizar sag, der udfolder sig i Georgia lige nu. Han er angiveligt hverken opvokset i Atlanta - eller i USA, for den sags skyld - men er i virkeligheden brite.

21 Savage er kendt for at rappe om sin kriminelle fortid i Atlanta med narkohandel, og har bramfrit fortalt i sine tekster, hvordan han har skudt løs på andre og er banderelateret fra Atlantas Zone 6 område, men den nye anholdelse sår således tvivl om autenciteten af dette. 

Han har på den anden side været bagmand i flere velgørende projekter, såsom 'Issa Back To School Drive', hvor han har doneret tusindevis af dollar til forskellige skoler i Georgia. Han har udtalt i forbindelse med 'Issa Back To School Drive', at han gerne vil støtte unge i det område, han selv er vokset op i, og at det er motivationen bag projektet. 

Anklagerne mod 21 Savage lyder på, at han ankom til USA i 2005 på et 'nonimmigration' visa, da han var blot 13 år, og at han har opholdt sig ulovligt i USA siden 2006. Det er alvorlige anklager, der kan medføre en lang fængselstraf, og i værste tilfælde udvisning.