Som dedikeret Breaking Bad-fan kan man næppe få øje på en gammel autocamper uden straks at lade tankerne vandre hen på Walters og Jesses blå crystal-meth, som de producerede iført gule kedeldragter og gasmasker i deres sydende, trillende laboratorium.

Nu har iværksættere lavet en Breaking Bad-inspireret temabar ud af netop sådan en gammel autocamper, men frem for at servere blå crystal-meth, vil bartendere i stedet mixe osende cocktails til dig og dine venner. 

ABQ RV er navnet på baren, og efter at den nu med stor succes har turneret rundt i både London og Paris, popper den nu også op et sted i New York City i et par måneder henover sommeren.

Men du skal skynde dig at skrive dig på ventelisten, hvis du vil være en af de kun 30 gæster, som den boblende bar kan rumme. Lige nu er der nemlig over 10.266 personer, der står foran dig i køen, så det er bare om at komme til tasterne hurtigst muligt. 

Hvis du til gengæld er en af de heldige, der får lov til at købe en af de eftertragtede billetter til cirka 330 kroner, så kan du se frem til bartendere i gule kedeldragter, der overdrager dig din første drink. Men derefter så er det om at tænke tilbage på ioniske bindinger fra kemi-timerne i skolen. 

De næste to cocktails, skal du nemlig skabe selv.

Den første er en Saul’s C2H60, som er en halvfrossen cocktail bestående af rom, rosa peber, hyben og tøris. Men den kan du først nyde i en matchende kolbe, efter at du selv har hældt flydende nitrogen over herlighederne. 

Nummer to er The Blue Flynn Cocktail, som skifter farve, når du ændrer dens syreindhold ved at pumpe rom og jordbær igennem slanger og ned i en glasskål til sidst.

Se billederne af baren herunder, og hvis du bare trænger til endnu mere Breaking Bad-nostalgi, så kan du gense nogle af Walter Whites allerbedste citater igennem serien i filmen nederst.