Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Se veloplagt trailer til George Clooney-instrueret ’Catch-22’-serie

Foto: Screenshot

Se veloplagt trailer til George Clooney-instrueret ’Catch-22’-serie

I 1961 udgav Joseph Heller den bidende satiriske krigsroman ’Catch-22’. Til foråret genoplives den i en George Clooney-instrueret tv-serie, som nu har fået sin første trailer.

Mange kender nok følelsen af at være fanget til et rædsomt arrangement, som ikke er til at flygte fra. Lige meget hvad du gør, opstår en ny forhindring.

Nå, forestil dig så, at samme situation gør sig gældende som udsendt soldat under Anden Verdenskrig. Lige meget hvad du gør, er der ingen vej hjem.

Det er - i et lettere karikeret oprids - omdrejningspunktet i Joseph Hellers romanklassiker ’Catch-22’ fra 1961, som snart kan opleveles som miniserie på Hulu. Den 17. maj sendes det første af i alt seks afsnit i luften.

Serien er instrueret af George Clooney, som dermed gør debut som tv-serieinstruktør. Clooney kan tilmed opleves i rollen som løjtnant Scheisskopf, mens Christopher Abbott indtager hovedrollen som den modløse Yossarian.

Og at dømme ud fra den lovende trailer, er der lykkeligvis ikke slækket på den fyldige satire, som gennemsyrede Hellers oprindelige roman.