Filmen er næste kapitel i den legendariske saga, og ’Star Wars’-universet er naturligvis fyldt med lyssværd, stormtroopers, stjernekrydsere og generelt bare masser af laserstråler, som vi kender og elsker det.

’Star Wars: The Last Jedi’, der har premiere den 13. december, fortsætter fra ’Star Wars: The Force Awakens’, som fik stor succes, da den ramte det store lærred i 2015.

Både de nye karakterer fra 'The Force Awakens' og de originale film vender tilbage i 'The Last Jedi'. Der er også flere små dyr, der popper op. Blandt andet har en lille pingvin-lignende figur (kaldet en porg) sneget sig med ind i Tusindårsfalken, og et hundelignende væsen kan man også se løbe rundt. 'Star Wars'-serien har haft blandet held med at introducere nuttede væsener. Lad os håbe, at det går bedre end fx katastrofen Jar Jar Binks.

I traileren ser man også blandt andet Rey under kyndig Jedi-oplæring fra Luke Skywalker, der virker noget forbløffet over den unge kvindes evner: 

”Jeg har kun set den her rå styrke én gang før. Det skræmte mig ikke nok dengang. Det gør det nu,” siger den aldrende Jedi i klippet.

Luke Skywalker spilles selvfølgelig af Mark Hamill, og på rollelisten finder vi også den nu afdøde Carrie Fisher i sin velkendte rolle som Prinsesse Leia.

Med to måneder til premieren har traileren til måske årets mest imødesete film vakt stor begejstring.

”Jeg er blæst bagover af trailieren. Jeg tror ikke, jeg har været så meget oppe at køre over en ’Star Wars’-film, end jeg er lige nu. Det var det perfekte mix af alt, jeg håbede på. Vi fik mere Luke (Skywalker, red.), men ikke for meget, vi fik set Leia, hvilket gjorde ondt i hjertet, og vi fik lidt mere indsigt i, hvor det hele bærer hen. Og ifølge Luke vil det ikke ende, som vi tror, det vil,” lyder det begejstret fra Hollywood Reporters Ryan Parker.

Så skulle den nye trailer ikke være oversolgt, men du kan få en forsmag på ’Star Wars: The Last Jedi’ lige her og vurdere selv.