Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

The Lego Movie

The Lego Movie

Udenlandske medier elsker den nye Lego-film

De fleste anmeldere var i forvejen skeptiske omkring endnu en franchise-film. Men store anerkendte aviser og magasiner som Forbes, Huffington Post og The Telegraph er positivt overrasket over historien og humoren i ’The Lego Movie’.

Legebørn i alle aldres drøm bliver til virkelighed, når den første LEGO-spillefilm nogensinde får premiere 6. februar 2014. Mange har dog været ængstelige ved udsigten til, at Hollywoods skulle sætte strøm til de små gule plastikmænd i et marketingsforsøg på at sælge klodser i kassevis.

Den frygt er dog ubegrundet, skriver flere udenlandske medier. Den nye Lego-film er nemlig ’awesome’, mener eksempelvis både Forbes og Huffington Post, med reference til en catch-phrase ofte benyttet i filmen. Det henviser også til titlen i temasangen ’Everything is Awesome’.

Samstemmende lyder det, at filmen er medrivende, sjove og med et kvikt tempo. Måske for hurtig til børn, mener Huffington Posts anmelder Mike Ryan.

”Alt kommer imod én så hurtigt. Det var svært selv for mig at følge med i alt, hvad der skete, og jeg forstod ellers alle de mange referencer.”

Samme anmelder glæder sig dog over, at mange fiktive universer får lov til at mødes. Her er både Batman (Will Arnett), Superman (Channing Tatum), Wonder Woman (Cobie Smulders) og Grønne Lygte (Jonah Hill), hvilket ellers sjældent sker, da superheltene kommer fra forskellige selskaber, der nødigt samarbejder.

Businessmagasinet Forbes, der selvfølgelig har vægt på den økonomiske del af filmen, er overbevist om, at den vil blive en stor succes.

”Den har kostet 60 millioner dollars at lave, og selv hvis den ikke skulle sælge så meget, som jeg forventer, vil den stadig blive en stærk profitmaskine.”

Plottet i filmen er den genkendelige kamp mellem det onde, symboliseret i Lord Business (stemme af Will Ferrell), og det gode i form af troldmanden Vitruvius (stemme af Morgan Freeman). Sidstnævnte udvælger den usandsynlige helt Emmet (Chris Pratt) som ‘den specielle’, der sammen med Batman skal redde Lego universet.

Det er Phil Lord and Chris Miller, der også har stået bag succeserne ’Det regner med frikadeller’ og ’21 Jump Street’, som også har instrueret Lego The Movie.

Filmen får premiere i hele verden 6. februar 2014.

FACEBOOK Bliv ven med Euroman