Nogle canadiere har formentlig haft lidt flere tømmermænd end normalt, hvis de har trukket sig stive i gin fra Bombay Sapphire.

På flaskerne proklamerer brandet, at der er 40 procent alkohol i gin fra Bombay Sapphire. Men nogle (u)heldige canadiere har fået flasker med hjem, der har indeholdt helt op til 77 procent alkohol. Det skriver The Guardian.

De canadiske myndigheder har derfor tilbagekaldt gin fra det populære mærke, efter deres undersøgelser viste, at der var næsten dobbelt så meget alkohol i flaskerne.

“Produktet er ikke sikkert at indtage. At drikke et produkt med 77 procent alkohol kan have alvorlige konsekvenser,” lyder det fra det canadiske myndigheder.

Problemet blev oprindeligt opdaget i Ontario, men flere andre byer fulgte hurtigt efter, da den høje alkoholprocent først var blevet opdaget.

Bacardi Canada, som står for importen af Bombay Sapphire i Canada, mener, at de høje alkoholprocenter i deres gin begrænser sig til flasker solgt i Canada.

Det er anden gang inden for kort tid, at sprutflasker er blevet tilbagekaldt i Canada. I marts måtte 650 flasker vodka fra Georgian Bay tilbagekaldes, fordi de indeholdt 81 procent alkohol i stedet for 40 procent.

LÆS OGSÅ: Træning på tom mave giver bedre fedtforbrænding

LÆS OGSÅ: Her er de største lyseslukkere i sengen ifølge både mænd og kvinder

LÆS OGSÅ: Sådan holder amerikansk topmodel sig fit: Jeg spiser kun ét måltid om dagen