Med nyheden om, at der langt om længe er en rødhåret emoji på vej til iPhone-brugere, og mens Ed Sheeran-effekten er på sit højeste, har der næppe været et bedre tidspunkt at være rødhåret på.

Teamet bag en ny nøgenkalender mener dog alligevel, at der er plads til at gøre op med nogle fordomme om ‘gingers’ - og det vælger de at gøre ved at producere en ny nøgenkalender ved navn ‘Red Hot C**ks’, som udelukkende indeholder billeder af lækre, rødhårede mænd. Og det skal mere præcist gøre op med stigmaet omkring rød kønsbehåring, siger folkene bag kalenderen til The Independent.

“Desværre er der stadig en masse had og mobning omkring rødt hår, og den her kalender vil være med til at vise, hvor sensuelle ginger-pubeshår kan være,” siger folkene bag kalenderen, som kalder sig Red Hot. Under ledelse af Elliott Frieze og Thomas Knights har Red Hot-teamet kæmpet imod og forsøgt at udfordre opfattelsen af rødhårede gennem de seneste fem år.

Men kalenderen vil ikke bare udfordre opfattelsen af, hvilken farve kønsbehåring, der er ‘sexet’. Overskuddet fra salget af kalenderen går nemlig til kampagnen ‘Movember Foundations’s Testicular Cancer Awareness’.

Så hvis du er rødhåret, gerne vil bidrage til en god sag og ikke har noget imod at smide klunset, er det nu, du skal slå til. Red Hot søger nemlig lige nu efter mænd, der er interesserede i at stille op som modeller til kalenderen. Det eneste, du skal gøre for at blive den nye, sexede kalender-mand, er at kontakte Red Hot på deres Facebook-side og medsende et par vellignende billeder af dig selv.

LÆS OGSÅ: Mænd betaler for at få en brutalt ærlig bedømmelse af deres penis

LÆS OGSÅ: Nyt studie: Kvinder er lykkeligere sammen med mindre attraktive mænd

LÆS OGSÅ: Nyt studie: Rødhårede fyre får mere sex på grund af ‘The Ed Sheeran Effect’