Sponsoreret af Bareen, Brushh, Gastrotools, Libertie & Ole Mathiesen.

Italienske gryder og pandergastrotools.jpg

Gastrotools har udviklet disse gryder og pander i en 5-lags-konstruktion, Michelin-kokke verden over sværger til. Konstruktionen er lavet med en kerne af tre lag aluminium, der giver dig en hurtig og jævn varmefordeling. Med andre ord de helt rigtige betingelser til at lave perfekte stegeskorper og silkebløde saucer, som ikke skiller.

For at beskytte dine hænder og sikre ultimativ komfort har Gastrotools udviklet det såkaldte CoolGrip-håndtag i rustfrit strål, hvilket holder sig køligt under madlavningen.

Og ikke nok med det: Serien er håndlavet på et lille familieværksted i Italien med 130 års ekspertise. Det er din garanti for en kvalitet, som holder hele livet. Så opgrader dine gryder og pander – for sidste gang.

Se mere på gastrotools.dk.

Hverdagsluksusbareen.jpg

bareen blev stiftet  med dedikationen til at levere tidløse og ukomplicerede styles af højeste kvalitet.
Kun de fineste materialer og minimalistisk æstetik anvendes for at skabe styles, der aldrig går af mode. DNA'et omfavner enkelhed, funktionalitet og tidløse designs.
Det handler om at skabe den bedste version af en simpel garderobe. Tidløst og ukompliceret.Style: Box Fit, Logo Collection, 100% Økologisk bomuld (240 g/m2)"

Se mere på bareen.dk.

Nye farver på en gammel klassikerOle-Mathiesen-A_S.jpg

Allerede i 1962, da Ole Mathiesen designede Classic-kollektionen, var den klare intention at skabe et ur, der ville kunne tåle tidens tand. Blive en, ja, klassiker. Her 60 år senere kan vi konkludere, at missionen lykkedes. De underspillede ure har bestået the test of time og betragtes nu som en dansk designklassiker.

Sidste år fejrede Ole Mathiesen så 60-året for 1962 Classic ved at udvide linjen med en ny pallet af farver. Som en hyldest til den originale, diskrete version med stregindeks er disse jubilæumsmodeller med en marineblå, en olivengrøn og en champagnefarvet urskive. Sådan forvalter man sin historie.

Se mere på olemathiesen.com.

Mere end bare jeanslibertie.jpg

Uden på betragtet kan man måske få den tanke, at Libertie laver jeans som de fleste andre. I så fald ville man begå en brøler. Liberties jeans er alt andet end almindelige. En ting er det italienske premium denim, bukserne produceres i, og de specialister, der sidder i Portugal og syer dem.

Noget andet – og det, man ikke kan se, men kun mærke – er de helt unikke features, som Libertie-jeans indeholder. Fx DualFix Technology, som giver et fantastisk stræk, og de bæredygtige fibre Lyocell, der føles som silke mod huden. Nej: Libertie-jeans er ikke bare jeans.

Se mere på libertie.dk.

Skaldet på den lette mådeBrushh_head_shaver_euroman.jpg

Takket være head shavers har det aldrig været nemmere at køre det skaldede look. Den danske webshop brushh.dk er førende på området med et væld af muligheder. Forbi er dagene, hvor du hver dag står og bakser med skraberen. Anskaf dig en head shaver, og arbejdet er gjort på under to minutter. De dobbelte skær på en head shaver former sig let hen over hovedet og gør den daglige vedligeholdelse så let som ingenting.

Se mere på brushh.dk.