Gaveinspiration til faren, der har alt
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: AN IVY, CoolStuff, Groupe SEB, KAUFMANN, Holmegaard, Redgreen, Thuesen Jensen, Zwilling

Gaveinspiration til faren, der har alt

Sorte sokker. Eller måske den Barolo, han så godt kan lide. Det er aldrig helt nemt at finde en gave til fars dag.

Vi kommer her med en række bud på elegante og tidløse gaver til faren, der aldrig ønsker sig noget.

Robuste gin & tonic glas til feinschmeckeren
thuesen3_luigi_bormioli_72dpi.jpg

Spanske gin & tonic-glas fra Luigi Bormioli er et must til feinsmeckeren eller gin-entusiasten.

Glassets størrelse på 80 cl sikrer, at der er plads til masser af isterninger og lime, agurk eller peberkorn. Perfekt når far skal forkæles med gin & tonic i solen.

Selvom glassene i Luigi Bormiolis Mixology-serie umiddelbart ligner krystalglas, kan de kan tåle lidt af hvert.

Glassene er fremstillet i robust SON.hyx glas og forstærket med titanium, hvilket gør dem ekstra holdbare mod slag og tvist af fod. Luigi Bormiolis glas tåler maskinopvask og har hele 25 års garanti mod kant-skår og glaspest.

Tidløst slips til den kvalitetsbevidste far
aNIVY.jpg

AN IVY designer slips og accessories til den moderne mand, som altid stræber efter at være velklædt. Siden 2014 har det danske brand forenet flotte designs med skarpe kvaliteter og priser.

AN IVY’s ’The Ivy Silk’ er et tidløst slips og en bestseller, som qua sin farvekombination kan bruges med alt i garderoben.

Så uanset om din far skal have sit første slips, et slips til en særlig begivenhed, eller har et fast morgenritual, der består af at binde den perfekte slipseknude, er et AN IVY slips en gaveidé, der med sikkerhed vil bringe glæde året rundt. 

Kolde øl hele sommeren
coostuff_bil.jpg

At købe gave til faderen som har alt, og ikke ønsker sig noget, er svært, men hos CoolStuff finder du altid sjove og anderledes Fars Dags gaver! Nu er det tid til at overraske far med de gadgets, han med garanti vil synes om!

Hvad siger du til en smart kølebrønd, der holder hans øl kolde midt i sommervarmen, et kit som lader ham brygge sin egen øl, eller smarte grillgadgets der forvandler ham til BBQ-mester på ingen tid? Har du faren, så har vi gaverne!

Elegante fade direkte på grillen
Thuesen2pillivuyt_grill_72dpi.jpg
Skift den grimme aluminiumsbakke ud med et miljøvenligt og flot Pillivuyt fad. Pillivuyts produkter er fremstillet i så høj en kvalitet, og af så gode materialer, at de tåler at komme direkte på grillen. 

Gør grill-aftenerne meget nemmere ved at bruge grillens muligheder, og tilberede retter i hvert sit porcelænsfad.

Så kan sommeren nydes, mens maden passer sig selv på grillen. Serveringen er allerede klaret, da fadene er så pæne, at de kan sættes på bordet direkte fra grillen.

På billedet: Rektangulært fad på 29X24 cm fra Toulouse-serien. Designet af det franske designstudio Sismo og som alt andet Pillivuyt med livslang produktgaranti.

Besøg Pillivuyts grillunivers her.

Intelligent stegepande gør stegningen til en leg
group-seb.jpgOptiGrill fra OBHNordica kan beskrives som en intelligent stegepande, der altid sørger for det perfekte stegeresultat af både bøffer, kylling, fisk og grøntsager.

Faktisk er det ret tricky at ramme den perfekte stegning. Dels skal du tage højde for typen og tykkelsen af kødet, dels skal både stegeteknik, temperatur og stegetid tages med i betragtning.

OptiGrill måler tykkelsen og mængden af kød og justerer stegningen og temperaturen derefter. Når kødet er rødt, medium eller gennemstegt, vil du få en kærlig reminder, så du ved præcis, hvornår kødet skal tages ud for at opnå den fuldendte gourmetoplevelse.

Klassisk og tidløstkaufmann_euroman_614x500px_72ppi.jpg

KAUFMANN POLO SHIRTS

Poloshirtens oprindelse stammer fra slutningen af 1800- tallet i Indien, hvor engelske soldater overværede en polomatch i den indiske by Manipur. De besluttede selv at prøve at sætte en match op, og hurtigt blev polo en populær sport blandt briterne i Indien.

Munderingen var bomuldsskjorter med flipper, som - efter en tur på tennisbanen sammen med tennisspilleren René Lacoste - endte i en kortærmet version i løst vævet bomuld med krave.

Poloen er fortsat en af de mest populære genstande i mandens garderobe, da den har mange anvendelsesmuligheder. 

Kingsizeglasset til de store vineRDG_holmegaard_03_bowl_closeup_058.jpg

Årets ultimative fars dags gave er det nye kingsizeglas til kongevine fra Holmegaard.

Ligesom gastronomien er vinens verden kompleks og fuld af forskellige serveringer. Det kalder på en bred vifte af vinkorrekte glas og med tanke på det – tilsat et par dråber showmanship – føjer Holmegaard et nyt, mundblæst glas i superstørrelse til sortimentet.

The Bowl” bejler med sin store overflade til kongevine som Amarone og Brunello samt til alle typer vin med behov for åbning og iltning. Glassets imponerende størrelse er samtidig en visuel hyldest til borddækningen og det intime selskab, og så er The Bowl perfekt til servering af sommerdrikke on the rocks fra Aperol til rosékult. 

KitchenAid 7 cup gør madlavningen nem og enkel
Thuesen1_kitchenaid-7-cup_72dpi.jpg
Selvom far er suveræn til at lave mad, kan han have brug for hjælp nu og da. Gør madlavningen nemmere med en KitchenAid 7 cup foodprocessor, der både kan hakke, snitte, skære, purere og ælte.

Den kraftfulde maskine har en kompakt størrelse og smart opbevaring af alle tilbehørsdele, der sikrer, at den ikke fylder unødvendigt i køkkenskabet. 

KitchenAid, der i år kan fejre 100-års jubilæum, har siden 1919 skabt køkkenmaskiner, der gør madlavning til en leg. Foodprocessoren er ingen undtagelse - dens afrundede kanter og glatte overflader sikrer, at et minimum af ingredienser sætter sig fast, og både skål, låg og tilbehør tåler opvaskemaskine. 

Afslappet polo til den kvalitetsbevidste far
redgreen_CHRISTIAN-POLO-(1).jpgVores polo style CHRISTIAN i 100% bomuld har et casual og moderne udtryk, som giver komfortabel bevægelighed til den aktive og kvalitetsbevidste mand.

Den marineblå farve med et lyst mønster af blade, giver et sommerligt og afslappet udtryk til et ellers klassisk polodesign. Den findes i størrelse S til 4XL. Poloen er et must-have til sommeren og den perfekte gave til Fars dag. 

REDGREEN er et dansk internationalt livsstilsbrand med nautiske rødder. REDGREEN har siden 1983 udviklet livsstilsprodukter til den moderne og kvalitetsbevidste forbruger, som sætter pris på skandinavisk design, naturen og det at leve ved havet. 

Find flere gaver til Fars Dag på redgreen.dk

Imponerende funktionalitet fra ZWILLING
zwilling_prokokkekniv-(1).jpg

ZWILLING kokkeknive forener håndværk af høj kvalitet og innovativt design med kvalitetsmaterialer. Skaftet har et behageligt greb og bidrager til den imponerende funktionalitet af denne traditionelle 20 cm kniv.

Kniven er smedet af ét stykke stål og dens FRIODUR® blad er hærdet under anvendelse af en specielt udviklet ishærdningsproces, som også giver kniven sin ekstraordinære hårdførhed og skarphed. 

Denne ZWILLING® Pro kokkekniv gør det let at opnå et præcist snit.