Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Sanger Tobias Rahim mener, at tiden er moden til at gentænke mænds barbering

Sanger Tobias Rahim mener, at tiden er moden til at gentænke mænds barbering

Betydningen af en god barbering skal ikke undervurderes. For musiker Tobias Rahim gør et veltrimmet overskæg hele forskellen.

Tobias Rahim vil frem i verden – og første skridt på vejen er at ligne det, han gerne vil tiltrække.
Det er elegance, balance, penge, kærlighed, sex, kunst, frihed, for nu at bruge hans egne ord, et overflødighedshorn af gode ting. At ligne dem starter med en enkelt ting for den dansk-kurdiske musiker: En vellykket barbering.

Gilette Euroman2420.jpg

”Jeg føler altid, at jeg ser meget arbejdsløs ud, når jeg er ubarberet: At jeg ligner en mand, der slacker på livet og ikke nødvendigvis tiltrækker gode ting. Når jeg barberer mig, skærer jeg alt det fra. Og når skægget ligger som en mørk markering af balanceret elegance, så ligner jeg en decideret succes,” siger Tobias Rahim.

Han mener, at tiden er moden til at gentænke mænds barbering, så det kommer til at handle om, hvad man har lyst til, og ikke udelukkende hvad man bør gøre. 

”Den danske mand består af flere millioner individer med deres egne historier og præferencer. Jeg synes, at ingen af dem “bør” noget som helst. Alle mennesker i verden skal eje deres eget fysiske og mentale rum og gøre lige præcis, hvad de vil med det.”

Den 31-årige musiker er udstyret med et veltrimmet overskæg, og det er ikke tilfældigt, at Tobias Rahims foretrukne skæg er netop sådan et. Moustachen nedstammer fra en lang familietradition, som han stolt bærer videre.

”Både min far og min farfar har haft overskæg af ikonisk karakter. Det er den type overskæg, som selvbevidste mellemøstlige mænd, der kæmper for noget, har. Med mit overskæg skriver jeg mig selv ind i familietraditionen som én af de mænd – med min eget skandinaviske twist,” fortæller han.

Tobias Rahim er normalt fast kunde i en barbershop på Nørrebro, men under det sidste års nedlukninger har han set sig nødtvunget til selv at stå for vedligeholdelsen af sit skæg – En opgave, der kræver præcision og gode evner udi barberingens kunst. Det har ikke været helt så lige til for Tobias Rahim, der ikke har den mest succesfulde historik med barbering.

”Der var en del kaos, da jeg var barn, så jeg endte med at vokse op alene med min mor. Min helt fantastiske mor. Men hun barberede sig af gode grunde ikke, så jeg freestylede ret
meget, da jeg begyndte at få skæg, og jeg var decideret dårlig til det,” siger han og afslutter med bemærkningen:
”Jeg er stadig langt fra den bedste på blokken til at barbere mig. Men mine forældre og den barmhjertige gud har givet mig en stærk genpulje, der gør, at selv et lille sublimt skæg
sidder overlegent og maskulint på mig.”Gilette Euroman3701.jpg

TOBIAS RAHIM OM AT TRO PÅ SIG SELV

Se Tobias fremføre digtet på Instagram på @tobiasrahim og @euroman_dk

Hvor går grænsen mellem selvkærlighed og narcissisme?

Og er det ikke lige meget hvor styrken kommer fra?

Når der er en krig inde i spejlet. Med stemmer der ydmyger mig, og siger jeg aldrig kommer til at lykkes.

Stemmer udefra, der over tid har sat sig fast inden i.

Så når jeg maler et billede af mig selv. Maler jeg det guddommeligt.

Ik for at sende et signal udad.Men indad.

Og give mig selv noget at tro på!

GILLETTE SkinGuard

SkinGuard-serien fra Gillette er udviklet til mænd med følsom hud og barberingsknopper.
Serien indeholder både barberskraber og barbergel, der hjælper til at beskytte mod hudirritation.
Barberskraberen har en unik SkinGuard placeret mellem bladene for at barbere hår og beskytte huden.
SkinGuard-barbergelen beroliger huden ved hjælp af kølende Aloe og får samtidig skraberen til at glide glat hen over huden.

Gilette Euroman2809.jpg