De er meget diskuterede i nattelivet. De såkaldte pickere, der vælger og vrager, hvem der må komme ind på natklubber som Arch og Panama. Men hvis du altid selv har haft lyst til swipe folk i virkeligheden, er der nu jobbet til dig.

Patrick Peitzsch søger nemlig nu en picker til at afløse deres gamle på Panama. Her er nogle af de ting, du skal kunne for at kvalificere dig:  

Har du boller af stål, er kold under pres, kan du spotte en douchébag bag et Boss-suit, blokere en festdræber, punktere en paparazzi før de når at blitze - og generelt fungere som chef-instruktør på det teaterstykke vores Gaza-stribe af en natklub-dør er uden stress?

Derudover skal du kunne sove om dagen (da du selvfølgelig arbejder hele natten), og du skal ikke forfordele dine egne venner.

”Du skal elske at levere det ultimative cast, du er en suveræn DJ, blot med mennesker, ikke med musik,” som de skriver i opslaget.”

Se hele opslaget her.

NYT JOB? PICKER SØGES - (da vores elskede picker flytter til Dubai). Kender du nattens dyr ud og ind og de mekanismer...

Posted by Patrick Peitzsch on Tuesday, November 29, 2016