Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Læsernes 9 bedste tips til at overleve vinteren

Foto: Getty Images

Læsernes 9 bedste tips til at overleve vinteren

I sidste uge skrev Morgenposten ud og spurgte til jeres bedste vinteroverlevelsestips. I har sendt helt vildt mange, og det er fantastisk. Tak for engagementet. Herunder har vi taget et par af dem med, så du forhåbentlig kan finde inspiration til at komme helskindet igennem de mørke måneder.

Hver fredag morgen udkommer Morgenposten med en samling af det allerbedste, vi har set på internettet i løbet af ugen. Veloplagt, velskrevet og altid med en ambition om, at man skal gå opløftet ind i weekenden, når Morgenpost er læst til ende. Vi bringer herunder det faste element 'Fire minutter med'. For at læse hele nyhedsbrevet skal du skrive dig op her.

1. Simreretter. Skoven om efteråret. Bageprojekter. Uldsweatre og uldsokker. Bøger. Okay, det synes jeg året rundt, men der er flere mørke timer til at læse dem. Citrusfrugter, clementiner er gode nu! Vennemiddage med stearinlys (ja, ja, efterhånden indendørsmiljøpolitisk ukorrekt med de stearinlys, men de hygger altså). Lange støvler og store frakker. Luften. Intet er så fantastisk som efterårsfriskhed i luften eller frostluft.
– Camilla

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 29 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her