Breadcrumbing, ghosting og benching
Foto: Getty Images

Breadcrumbing, ghosting og benching

Ny dating-teknik: 'Breadcrumbing' er det nye 'ghosting'

Og det overgår også 'benching'.

Det skal ikke være nemt at date i 2017. For ikke nok med at begreber som 'ghosting' og 'benching' har vundet indpas i det snørklede dating-game, så er der nu kommet et nyt fænomen på banen.  

Men inden introduktionen af det nye begreb, får du dig lige en opfrisker på de to ovenstående. De har nemlig en særlig betydning for den nye teknik.

'Ghosting' betyder simpelthen, at man pludselig vælger at cutte al kontakt til den person man dater - uden varsel eller forklaring overhovedet. 

'Benching' derimod tager udgangspunkt i, at man vælger at ghoste sin date, men så senere hen kan man alligevel ikke helt lade være med - igen - at like deres opslag på Facebook og Instagram og skrive flirtende beskeder til dem. Man må jo holde dem på 'bænken' til noget bedre dukker op.

Det nye er 'Breadcrumbing'. Forestil dig, at du får et rigtig spændende match. Snakken er god, og I flirter intenst begge veje, men når du så vælger at spørge om I ikke snart skal ses, så ender samtalen brat, og du hører aldrig fra dit match igen. 

Ifølge netmediet Mashable så breadcrumber folk, fordi det er en sjov måde at flirte på, samtidigt med at det giver et ego-boost. Nogle andre gør det, fordi så føler de sig mindre ensomme, eller fordi de frygter ikke at virke lige så udadvendte og smarte, som de gør på chatten. 

Så hvis du frygter at blive tromlet ned af en breadcrumber, så sørg for at få daten tidligt i hus - og så var det måske en idé at gemme spændingen (eller skuffelsen) til I rent faktisk mødes.   

LÆS OGSÅ: "Klumme: Her er de ultimative sms til at droppe din date"

LÆS OGSÅ: "Kloge mennesker vil helst være alene"

LÆS OGSÅ: "Nu kan du tage dine venner med på Tinder-date"