Sponsoreret af Siemens

Googler du ’Kaffens begyndelse’, får du mere end 58.000 hits. Tallet er måske i virkeligheden mere sigende for, hvor mange forskellige historier og bud på kaffens oprindelse der findes. En historie som dog ofte går igen, når du søger på Google, er historien om den etiopiske fårehyrde, Kaldi.

I dette afsnits ’Coffeetalks’ er bloggeren Laura Lundsgaard inde på selvsamme historie om den etiopiske fårehyrde, der pludselig lagde mærke til, at hans geder var mere energiske, når de havde nippet til nogle særlige bær fra en busk. Det gav Kaldi en ide og godt og vel tusind år senere er kaffen i dag en integreret del i de fleste lande og kulturer verden over.

Men der findes formentlig ingen egentlig dokumentation for historien om den etiopiske fårehyrde. Det, vi næsten med sikkerhed ved, er, at kaffeplanten stammer fra en region kaldet Kaffa i Etiopien, da der ikke findes andre steder, hvor klimaet på samme vis fordrer kaffeplantens gode vilkår.

I dette afsnit af vores webserie ’Coffeetalks’, der er produceret i samarbejde med Siemens, er det netop kaffens oprindelse, som er omdrejningspunkt i kaffesnakken. Her mødes Laura Lundsgaard og Bo Benzon over en kop friskbrygget kaffe fra den fuldautomatiske espressomaskine Siemens EQ.9 s300, til en snak om kaffens oprindelse. 

Så længe kaffen smager godt i dag    

Om kaffen stammer fra Etiopien, hollænderne eller noget helt tredje, så er det afgørende i dag, at den smager godt. Den gode smag er du garanteret i Siemens store udvalg af fuldautomatiske maskiner. Om du er til aromatisk kaffe, smagfuld espresso, latte macchiato eller cappuccino, så får Siemens espressomaskiner altid det bedste ud af bønnerne – lige meget hvor de stammer fra.

Den fuldautomatiske og lydsvage Siemens EQ.9 s300 med autoMilk Clean er et godt eksempel herpå. Her får du blandt andet et innovativt varmesystem, der garanterer espressonydelse, automatisk damprengøring, OneTouch DoubleCup-systemet sørger for, at du kan brygge alle typer af kaffedrikke med et enkelt tryk, mens individualCoffee-funktionen tillader op til seks brugerprofiler i kaffemaskinens drikkeindstillinger. Se flere muligheder for fuldautomatiske kaffemaskiner hos Siemens her.

Sponseret af / presented by Siemens Home Appliances

Se også Coffeetalks afsnit 1: Mig og min kaffe her.

Target URL : https://track.adform.net/C/?bn=20702803 1x1 pixel counter : Target URL : https://track.adform.net/C/?bn=20702802 1x1 pixel counter :