Redaktionens favoritter: Fire ting, vi bruger vores penge på i marts
Her er fire ting, redaktionen ønsker sig eller lige har erhvervet sig. Bliv endelig inspireret.
Foto: PR
Kristoffer Dahy Ernst, chefredaktør
Godt ristet
Jeg har fået en ny hofret: Fried chicken. En vidunderlig servering, der løfter kylling fra et halvtørt bekendtskab til et sprødt, saftigt element på tallerkenen. Forleden videreudviklede jeg konceptet og skar kyllingebryster over på langs, vendte i mel, æg og pankorasp (i den rækkefølge) og så et minut eller to i varm olie (solsikke eller rasp, ikke oliven). Når paneringen bliver lidt mere end lysebrun, er det op på min nye rist med trådnet, som sikrer en ultrasprød overflade, og videre i en briochebolle med iceberg, brøndkarse og hjemmerørt mayo med kapers og hvidløg. Voila, McChicken derhjemme, og der er ikke et øje tørt hos de yngste medlemmer af familien.