Hvad betyder rejsepungen for dig?
”Jeg fik den af min kone sidste år, og som udgangspunkt er en pung jo en ret kedelig gave. Det er tanken bag, som er rigtigt fin. Meningen er, at hvert sted, vi besøger fremover, skal indgraveres i pungen med navnet på stedet og dato, og det gør pungen til noget specielt, synes jeg. Indtil videre står der London og San Francisco på den.”

Har du en særlig juletradition?
”Mine juleaftener er det eneste i mit liv, der ligner sig selv hvert eneste år. Efter jeg har fået børn, holder vi nogle gange jul på Sjælland, men ellers har det altid været hjemme hos familien i Jylland. Aftenen starter med Disneys juleshow klokken 16, og nu hvor jeg har fået børn, giver det lidt mere mening at se det igen. Derefter spiser vi, og så danser vi om træet og pakker gaver op – én ad gangen, så alle kan se, hvad de andre har fået. Jeg er som regel hjemme i seng inden midnat. Det er et effektivt arrangement.”DSCF7316.jpgHvad ønsker du dig i år?
”Jeg har altid hadet min far for at ønske sig sorte strømper til jul, fordi jeg syntes, at det var det mest røvsyge ønske. Men jeg er efterhånden nået en alder, hvor jeg forstår ham. Ingen gider at købe sorte strømper selv, og så kan man lige så godt ønske sig det i julegave.”

Hvad er din største ambition for næste år?
”Jeg vil gerne finde et nyt tv-projekt at kaste mig ud i. Jeg er i gang med at skrive en bog, og jeg har været ude at optræde sammen med Geo (standupkomiker, red.), og begge dele har været spændende. Det tiltaler mig især at optræde noget mere. Men først og fremmest vil jeg gerne lave noget mere tv og gerne noget, der er lidt anderledes end de ting, jeg har lavet hidtil.”