Hårtab kan forekomme af mange årsager – bl.a. stress, som følge af sygdom og den mest udbredte; arv og gener.

Faktisk viser undersøgelser, at hele tre ud af fire mænd kommer til at tabe håret i større eller mindre grad i løbet af livet. Men det behøver ikke nødvendigvis at betyde, at du absolut skal omfavne det halv- eller helskaldede look, hvis det ikke lige er dig.

I dag er der flere ting, du kan gøre for både at bremse hårtabet og få frisuren til at se tæt og kraftig ud igen.

Skræddersyet behandling fra læge og hårspecialistcutisClinic.jpgLæge Ulrik Knap er specialist i behandling af hårtab hos mænd og kvinder. Han anvender udelukkende evidensbaserede behandlinger - fx dutasterid og finasterid som hårgel, tabletbehandling, PRF og PRP m.fl.

“Som hårspecialist skræddersyer jeg et behandlingsforløb til hver enkelt patient ud fra, hvor fremskredent hårtabet er og tilgrundliggende årsag”, fortæller Ulrik Knap og tilføjer, at han ofte anbefaler PRF (platelet rich fibrin) til sine kunder.

”PRF er en banebrydende behandling mod hårtab og helt uden bivirkninger. Det indeholder kroppens egne vækstfaktorer og gør hårrødderne kraftigere, stimulerer ny hårvækst og forlænger hårenes vækstfase. Det er præcis de egenskaber, der kendetegner en god behandling mod hårtab.”

Se mere på knapmd.dk

illuhair er fremtidens hårtabsløsning – med 100% resultatgarantiIlluhair_euroman.jpgilluhair er Skandinaviens førende klinik inden for scalp micropigmentation (SMP) – også kendt som hårtatovering og hovedbundspigmentering.

SMP giver en ekstremt realistisk illusion af daggamle stubbe/helt kortbarberet hår, og netop derfor er metoden blevet populær.

”Vi angriber de myter, der eksisterer blandt de mange mænd, som rammes af hårtab og bombarderes med annoncer om det sidste nye lykkemiddel”, fortæller holdet bag illuhair .

Er du i tvivl, taler klinikkens Trustpilot-score med udelukkende 5-stjernede anmeldelser for sig selv. Hos illuhair er kvaliteten tårnhøj – hver gang.

Kig forbi illuhair.dk, hvor de bl.a. skriver om hårtab hos mænd, og hvad årsagen kan være.

Skjul dit hårtab med Mammut-hårfibremammut_annoncefoto.jpgMammut-hårfibre er et professionelt kvalitetsprodukt, der får tyndt hård til at se kraftigere og tættere ud. Det giver et naturligt look og holder hele dagen og natten samt gennem vind, regn og sved, så du ikke behøver at bekymre dig om, hvorvidt effekten aftager, mens du er på farten.

De naturlige hårfibre binder sig til håret og dækker hovedbunden. Samtidig kan det nemt vaskes ud igen med ganske almindelig shampoo.

Produktet kan bruges af både mænd og kvinder i alle aldre og er lavet af naturlige bomuldsfibre – uden brug af animalske ingredienser, tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler.

Fås i 6 farver. Se mere på mammuthair.dk

Genskab et stærkt og fyldigt hårmarguerit_fh_strand_614_x_515.jpgFactor Hair Activator er et klinisk bevist middel, der effektivt stopper hårtab. Dets unikke formel stimulerer hårvækst direkte ved roden, og studier viser, at mere end 93% opnår ønsket effekt.

Produktet blev udviklet i 2017 af forskere og dermatologer fra tyske Pharma Laboratories - efter 3 år med intensiv forskning ledet af den internationalt anerkendte dermatolog, Stefanie Seyda.

Factor Hair Activator indeholder udelukkende 100% naturlige aktive stoffer og er helt uden parabener, konserveringsmidler, farver og silikone.

Se mere på factorhair.dk

Få dine hårsække til at producere hår igennutraq_provexin-2897_614x750.jpgHvis din far har lidt af hårtab, er der stor chance for, at du arver samme gener. Faktisk er netop arveligt hårtab – også kaldet androgen alopeci - årsagen til 95% af alt hårtab hos mænd. 

Provexin®* er en gel, som skal masseres ind i hovedbunden to gange dagligt. Produktet renser hårsækkene fri for snavs og stimulerer til ny hårvækst.

Gelen er en simpel, ufarlig og smertefri behandling uden kirurgi, som blot kræver lidt tålmodighed. De fleste oplever effekt i løbet af 4-6 måneder.

Bestil din første pakke med to flasker á 15 ml. til kun 149 kr. på provexin.dk

100% naturlige ingredienser - Sund hårvækst inde for din sædvanlige rutineScandinavianBiolabs_nyt.jpgScandinavian Biolabs har en ambitiøs vision; de vil udrydde hårtabs-tabuet ved at levere 100% naturlige, værdsatte og effektive kvalitetsprodukter til fornuftige priser.

Brandet har, i samarbejde med førende eksperter, udviklet den unikke Bio-Pilixin®-formular, der ved hjælp af nærende og aktive ingredienser modvirker hårtab og øger hårvækst. Den bruges bl.a. i serien Hair Growth Routine, som er dokumenteret styrkende for håret og sikrer de optimale vilkår for vækst.

Den prisvindende ingrediens, Capilla Longa, giver en reduktion i hårtab på op til 89%, 52% forøgelse af hårtæthed, og 13.500 nye hår i gennemsnit.

Se mere på scandinavianbiolabs.dk

Hår for Livet - fra tabu til trendtoftild_thomas_r_samlet_frefter.jpgMandligt hårtab, og det at købe sig til mere hår, har altid været et tabu. Men i netop disse år er toupéen stærkt på vej tilbage som den lille hjælp, der gør den store forskel. Den simple årsag er, at den i dag er væsentligt bedre end sit rygte.

Mænd kræver hår på hovedet og vil have flere alternativer end blot shaveren, når hårpragten falder. Mange ønsker en hurtig løsning, der er holdbar og uden kostbar kirurgi – og netop det finder du i Hår for Livet by Toftild®-toupéer.

Tag magten over hårpragten, og book en gratis konsultation. Du finder Toftild i Aalborg, Århus og Kbh. Se mere på parykker.dk

En behandling tager knap 2 timer og koster fra 3700 kr.

Hårtransplantation med naturligt resultatNovohair.jpgNovohair i København er en af Europas førende hårtransplantationsklinikker. De har samlet Nordeuropas bedste speciallæger, sygeplejersker og hårspecialister og har mange års erfaring med hårtransplantationer og behandling af hårtab – hos både mænd og kvinder.

Klinikkens speciallæger er de første i Norden til at kombinere motoriserede og manuelle FUE-metoder. Målet har fra start været at skabe naturlige resultater, så patienterne opnår fornyet velvære, og det har resulteret i, at de har behandlet flere tusinde patienter.

Novohair er godkendt af Sundhedstyrelsen og medlem af ISHRS. som er det førende fællesskab inden for hårtransplantation.

Se mere på novohair.dk