Mikropigmentering
Foto: Getty Images

Mikropigmentering

Nu kan tatoveringer dække over hårtab

Er dit hoved skaldet, og savner du håret? Så frygt ej, for nu kan du droppe hårtransplantationerne og få tatoveret håret på i stedet.

Over halvdelen af alle mænd oplever en form for hårtab, før de fylder 35. Når det så er sagt, er der alligevel ganske få muligheder, hvis man ønsker at genvinde sin hårpragt.

Tilskud af vitaminer og mineraler hjælper ikke, og der findes kun to godkendte lægemidler på markedet, hvis man opdager sit hårtab tidligt.

Turen til hårtransplantøren er et andet alternativ, men det er både en dyr og langvarig affære, hvor et behandlingsforløb kan vare op til halvandet år, til en pris på omkring de 25.000 kroner.

Så indtil medicinalindustrien finder den magiske formel, der kan give dig håret tilbage, kan du vælge at tatovere det på i stedet for.

Foto: Moisture

Mikropigmentering er nemlig en form for hårtatovering, hvor du får en masse, fine, små pigmenterede prik i hovedbunden, så det ligner at man har valgt et buzz-cut, frem for et skaldet hoved.

”Hvis man vælger at få lavet en hårtransplantation, så vil der efterfølgende komme et ar, og det ar vil man også kunne få korrigeret med mikropigmentering,” siger Carsten Larsen, indehaver af Moisture i København.

De valgte at indføre mikropigmentering for at par år siden og har lige siden oplevet, at efterspørgslen på behandlingen blot er steget og steget.

Og netop fordi mikropigmentering hverken er et medicinsk eller kirurgisk indgreb, er det en langt billigere model at vælge, hvis man vil komme hårtabet til livs. 

Det er ikke kun på hovedbunden at mikropigmentering bruges, men behandlingen er også populær blandt kvinder, der gerne vil have optegnet øjenbryn og læber. Måske er det næste skridt for mænd også?

Foto: Moisture

Se, hvad vi ellers skriver om: Frisurer til mænd og Tatoveringer