Mohamed Daramy: "Det er mit mål at blive en af  de største danske sportsstjerner nogensinde” scroll-down

Mohamed Daramy: "Det er mit mål at blive en af de største danske sportsstjerner nogensinde”

Som blot 18-årig er Mohamed Daramy udråbt til at være den næste stjerne i dansk klubfodbold. Spørgsmålet er, hvor stor han kan blive. Anders Hjort møder stortalentet, som står foran sin landsholdsdebut – og gør sig klar til det vigtigste forår i karrieren hidtil.

Af Anders Hjort
Foto: Lasse Bak Mejlvang
Long Read

NÅR FOLK NORMALT tropper op til et interview på Euromans redaktion på Østerbro, så ankommer de i ensom majestæt. Sådan er Mohamed Daramy ikke. Det spirende FCK-talent møder op i receptionen sammen med ikke mindre end tre hangarounds. Daramy nærmest gemmer sig bagerst i selskabet, der blandt andet tæller hans fætter Ibrahim, som også er hans manager. Daramy står helt stille og velopdragent og venter på at blive ført op til det mødelokale, vi har booket i anledningen.

Først da de tre andre har forladt lokalet, bløder Mohamed Daramy lidt op. Den 18-årige kantspiller med de Sierra Leonske aner, som blot kaldes Mo, er klædt i designerjeans og NorthFace-jakke.

Han bærer en guldring på en finger på sin venstre hånd og et par moderigtige, guldindbefattede briller over næsen. Han taler langsomt og eftertænksomt og afslutter mere eller mindre hver anden sætning med ’agtigt’.

”Min yndlingsspiller er Marcus Rashford. Jeg minder på nogle måder om ham i spillestil-agtigt. Han er hurtig med bolden, og han har fået et rigtig godt spark, som han bruger tit. Han scorer mange mål og er farlig. Vi ligner lidt hinanden i den måde, vi dribler på-agtigt.”

Vil du læse resten af artiklen?
Allerede medlem? Log ind her
Bliv medlem og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr./md
Prøv 14 dage gratis uden binding
Vælg abonnement her Euroman Premium
Opret dig gratis her