Esben og Peters ønsker til Kongen: ”De er nu konge af et land, hvor mere end halvdelen af befolkningen er overvægtige” scroll-down

Esben og Peters ønsker til Kongen: ”De er nu konge af et land, hvor mere end halvdelen af befolkningen er overvægtige”

Esben Bjerre og Peter Falktoft har skrevet et brev til Kong Frederik 10. med gode råd og betragtninger, som kan være nyttige for Kongen i det nye embede.

Af Peter Falktoft og Esben Bjerre Hansen
Foto: Petra Kleis
Mennesker Euroman

Kære Frederik 10.

Tillykke med tronen som konge af Danmark. Vi har gjort os nogle ydmyge tanker om Deres nye rolle og det land, De skal regere. Det er vores håb og ønske, at dette brev kommer Dem i hænde. Brug, hvad De vil, og smid resten væk. 

Lad os begynde med det, der står klarest i hukommelsen: Dronningens abdikation og Deres kroning fyldte rigtig meget fra nytårsaften og to uger frem. Men der var en ting, vi faktisk blev en anelse indignerede over: Som die hard-fans af salig Prinsgemalen har vi savnet, at de utallige selvudnævnte kongehuseksperter brugte noget mere tid på at tale om Deres fars indflydelse. Derfor vil vi opfordre til, at en af Deres første officielle gerninger som konge bliver at mindes ham ved at forbyde kogte grøntsager. 

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Kongehuset, Kronprinsen, Peter Falktoft og Esben Bjerre