Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Solbriller til mænd

Foto: Getty Images Tyler, The Creator i en moderigtig solbrille.

Euroman anbefaler 9 solbriller til forårssolen

Solbrillemoden stikker i mange retninger i år. Her er ni bud på, hvordan du kan pifte dit forårsoutfit op med et par praktiske og pæne solbriller.

Foråret er kommet. Det er tid til at lægge hue og vanter bagerst i skuffen, og i stedet gribe en modeklassiker af et værn mod den skarpe sol: Solbrillerne. 

Tendensen de seneste år har entydigt været, at solbriller til mænd kommer i stadig flere former og farver. Det er ikke længere kun de klassiske wayfarers eller pilotsolbrillerne, der præger modebilledet, og gud ske tak og lov for det.

Især er der smæk på 1990'er-referencerne. Tænk Oasis eller Brad Pitt i 'Fight Club'. Ligesom de helt firkantede og smalle solbriller, som rapperen Tyler, The Creator, ynder at gå med, er en klar tendens i gadebilledet.

Om du føler for at udfordre dig selv med et par farverige, smalle solbriller, eller hellere vil køre den hjem med en udødelig klassiker, får du her ni bud på, hvordan du kan runde dit forårsoutfit af med et par solbriller i høj kvalitet, der ikke knækker, første gang du taber dem. 

Kamo 2021.jpg

Kamo Asian Cloud på tilbud til 650 kroner (førpris: 1.300 kroner)

Karun 2021.jpg

Karün Sunglasses Current Mustard til 736 kroner.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her