For anden gang arbejder David Beckham sammen med H&M, hvor han udvælger sine favoritter fra svenskernes ’Modern Essentials’-kollektion. En kollektion, som tager udgangspunkt i den klassiske herregarderobe og lader sig inspirere af tidens tendenser.
 
Sporty elementer som lynlås-jakker, poloshirts, nylon-jakker og habitbukser med elastik og skjult snøre i taljen er detaljer, som præger mange af de bedste designeres forårskollektioner, og det er alt sammen med til at vise det nutidige udtryk i kollektionen.

Til modsætning af highstreet-gigantens hypede samarbejder med eksklusive designere som Balmain og Alexander Wang er denne kollektion mere nede på jorden med tidløse herrefavoritter som denimjakker, jakkesæt, oxford-skjorter og jeans. David Beckham agerer selvfølgelig også hovedperson i den nye kampagnefilm, hvor han går rundt i Lissabons gader og opdager, at alle, ja selv hundene, omkring ham er klædt i samme tøj. Alle sejl er sat ind for at understrege britens rolle som internationalt stilikon. 

Euroman.dk har her udvalgt fem favoritter blandt Beckhams udvalgte.

H&M Canvasjakke til 249 kr. 

Den korte jakke bliver uden tvivl blandt forårets mest populære. Jakken vil til dels erstatte habitjakken og give jakkesættet et mere afslappet udtryk, og så kan den selvfølgelig også bruges over en trøje eller skjorte. H&M Carcoat til 499 kr. 

Carcoaten er meget oppe i tiden, og derfor har H&M ikke så underligt tilføjet denne i deres nye kollektion. Det er en sand klassiker i herregarderoben, og den vil aldrig uddø. H&M Poloshirt til 129 kr. 

Poloen lavede et af modescenens største comebacks sidste år og blev en naturlig forlængelse af den udbredte tendens med sportstøj i vores klassiske garderobe. Og populariteten for tennis-klassikeren ser ikke ud til at være mindre i år. Poloshirten kommer både i blå og denne grønne, som bliver en af forårets modefarver. H&M Habitjoggers til 249 kr. 

Habitbukserne bliver endnu mere afslappede i år, hvor flere af de store mærker som Acne og Our Legagy har givet dem elastik, snøre eller lynlås i buksebenet. Med disse habitjoggers beviser H&M endnu en gang, at de er gode til at ramme tendenserne. H&M Bomuldsjakke til 399 kr. 

Kamelfarven er grundet modebranchens store 70’er-inspiration blevet en af tidens mest brugte farver. Og den kommer især til gode på overtøj og habitjakker. Kombiner gerne kamelfarven med en mørkere brun eller blå farve. Jakken kommer også i mørkeblå til de mindre modige. 

Første drop af ’Modern Essentialt selected by David Beckham’ har netop ramt alle H&M-butikker med en herreafdeling og online. Anden del af kollektionen når butikkerne den 10. marts 2016. 

LÆS OGSÅ: Sneaker-nyt: Wood Wood og adidas slår sig sammen i stærkt samarbejde

LÆS OGSÅ: Derfor er svensk mode stærkest i Skandinavien

LÆS OGSÅ: Mode-cheferne: 11 jakker du ikke kan komme udenom i 2016