PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

H&M Studio Men AW18 Collection

9 items fra den nye H&M Studio-kollektion, du bør tjekke ud

I morgen lander H&M Studio AW18-kollektionen online og i udvalgte H&M-butikker verden over, men du kan allerede nu se de nye designs og skrive dig bag øret, hvilke du skal købe. Inspirationen er trukket fra den amerikanske ’Ivy League’, og vi kan blandt andet se frem til skotskternede bukser, fløjlskraver og lækre striktrøjer.

Det er kendetegnende for H&M Studio, at der er fokus på sæsonens mest essentielle trends, og designteamet bag leverer klassiske styles og mere vovede designs, der sikrer dig et velklædt efterår til skarpe priser. Adam Gauffin, Concept Designer for H&M Studio Men, beskriver AW18-kollektionen  således:

“Med denne efterårskollektion ønskede vi at kombinere signaturstilen for H&M Studio Men, der bærer præg af sportslige referencer med en klassisk preppy stil og byder på gode klassiske herrestyles i premium quality.”

Inspirationen bag kollektionen, ’Ivy League’, var i sin tid en amerikansk fodboldliga for en række af de mest eksklusive college-skoler på USA’s østkyst, men i dag er begrebet sidenhen blevet synonym med de universiteter, der leverer den bedste uddannelse. Det er en dyr omgang at få sit diplom fra skoler som Harvard, Yale og Princeton, men H&M Studio AW18-kollektionen, lander i butikkerne til en noget mere overkommelig pris.

Den preppy campus-stil skinner igennem i de mange styles, hvor man finder lækre striktrøjer med det originale Harvard-H, en varm duffelcoat og en jakke af genanvendt uld med fløjlskrave. Hvis du er til de mere vovede design, kan du kaste dig ud i skotskternede dunjakker, bukser og sneakers, men ellers er der rigeligt med klassiske herre-styles, du kan sætte din lid til i stedet. Herunder finder du 9 af vores favoritter fra den nye kollektion, du bør overveje at tilføje til efterårsgarderoben.

Jakke i genanvendt uld med fløjlskrave til 499 kroner.


Duffelcoat i navy med lynlås til 1.299 kroner.

Rundhalset strik i gul til 599 kroner.


Rundhalset strik med Harvard-logo til 399 kroner.


Chunky cardigan i sort til 499 kroner.


Mørkeblå fløjlsbukser til 349 kroner.


Sort snøresko med høj sål til 799 kroner.


Skotskternet halstørklæde til 249 kroner.


Dunjakke med skotskternet print til 699 kroner.

H&M Studios Men AW18-kollektion vil være mulig at købe fra torsdag d. 6 september i udvalgte H&M-butikker og på H&Ms hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Godt design til bedre priser: 8 ure til under 5.000 kroner

LÆS OGSÅ: 9 frisurer fra 00’erne vi aldrig vil have igen

LÆS OGSÅ: Ugens mode-overblik: Fjällräven & Acne Studios går sammen i outdoor-kollektion