Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

<iframe src="//player.vimeo.com/video/89563654?byline=0&amp;color=ffffff" width="643" height="362" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

Talking Watches: Alan Maleh

Alan Maleh har en misundelsesværdig samling ure

Urmagasinet Hodinkee har til deres faste indslag 'Talking Watches' haft besøg af Alan Maleh. Og med en misundelsesværdig samling ure kan han i den grad tale med, når talen falder på horologi.

Alan Maleh er grundlægger af magasinet Man of the World. Som en sand verdensmand interesserer Maleh sig for alt til kunst, møbler til klassiske biler - og ja, selvfølgelig armbåndsure.

I over tyve år har Alan Maleh samlet på armbåndsure. Men til forskel fra mange andre samlere ved han meget lidt referencenumre og ophav. For ham er det ikke producent, pris og årgang, der er det afgørende. Det er derimod æstetik, linjer og farvekombinationer, der er i højsædet.

Det betyder, at Maleh efterhånden har skabt sig en enestående og misundelsesværdig samling, der indeholder alt fra Rolex Pre Daytona 6241 til det originale Lange 1 i guld fra tyske A. Lange & Söhne.

Se indslaget ovenfor mens du niver dig selv i armen af bare misundelse.

FACEBOOK Bliv ven med Euroman