Arkk
Foto: PR

Arkk vil udfordre tidens trend med ny, minimalistisk sneakerlinje

Det københavnske sneakerbrand Arkk præsenterer på fredag Uniklass-linjen: En sneakerlinje, der ifølge skaberne bag er velegnet både til bryllupet og badeferien.

Efter Arkk Copenhagen sidste år vandt hidtil uset tilslutning i de københavnske sneakermiljøer, præsenterer det fem år gamle brand nu sneakerlinjen 'Uniklass'. 

De fem modeller i unisex-kollektionen udmærker sig ved en mere lige sål end de populære Raven- og Asymtrix-modeller, og sigter efter et mere stilrent look end de chunky far-sneakers, der har domineret sneakertendensen de sidste par år. 

"Arkk har altid hentet inspiration hos sportsindustrien hvad angår materialer, farver, komfort og fit, for så at kombinere den inspiration med vores skandinaviske tilgang til design", fortæller medstifter og CEO hos Arkk, Thomas Refdahl, til Euroman og fortsætter: 

"Med Uniklass-linjen har vi forsøgt at genfortolke 80'erne og 90'ernes low-top tennissneaker. Skoene skal både kunne bæres til bryllupet med jakkesæt og på stranden med et par shorts og en hvid t-shirt. På mange måder er Uniklass et koncentreret produkt af alt det, vi elsker hos Arkk:  Rene linjer, klassiske farvekombinationer, kvalitet og tidsløst design".

Uniklass-linjen kommer i handlen på fredag den 31. maj. 

MAY19-arkk-uniklass0113 1.jpg

Uniklass Ny.jpg

MAY19-arkk-uniklass0146.jpg

Se, hvad vi ellers skriver om: Sneakers og Sko