Cornrows, sideskilning, mohawk, undercut, hestehale, page, plysset, strithår og hvad som helst indimellem.

David Beckham har haft alle frisurer.

Sådan føles det i hvert fald, når man er vokset op med den rastløst eksperimenterende brite som frontløber for forfængelighed i fodboldverdenen i særdeleshed og tendenser inden for herremoden i almindelighed.

I dag er han pensioneret fra midtbanen, til gengæld investerer han i fodboldklubber og groomingprodukter. Stilmæssigt er han omend måske ikke længere toneangivende, så dog stadig en kamæleon.

Og vi kan kun anbefale, at man lever sit hårliv som ham. Der er ikke noget så kedeligt, som mænd, der holder sig til den ene, sikre frisure, de fandt sig til rette i, da de fik deres første fuldtidsjob.

Bare dette forår er Beckham for eksempel gået fra en afbleget grungemanke til en tilbageslikket, pompadourlignende frisure. Og nu videre til en endnu mere sommerlig tætklippet sag med militærkorte maskinklippede sider og korte, tjavsede spidser på toppen klippet med saks.

Den er faktisk ikke så langt fra det, der for to år siden var USA’s mest populære frisure ifølge GQ. Måske lidt kortere.

Det er en praktisk frisure, der tåler en hurtig omgang saltvand eller en tur under kasketten, og som også ser godt ud, selv om man ikke lige har tid til et bad, inden man skal ud af døren (Beckham har altid tid til et bad).

Hvad kan vi ellers sige om den? Jo, den klæder ham. Og den vil sikkert også klæde mange andre, der har et ovalt eller rektangulært ansigt.

LÆS OGSÅ: Se hvilken skægfrisure, der passer til din ansigtsform

LÆS OGSÅ: 7 klassiske herrefrisurer der aldrig går af mode 

LÆS OGSÅ: Brooklyn Beckham viser vejen med årets frisure