Er du en af dem der nægter at gå ned på stil og trække i et par knæhøje gummistøvler, når skyerne trækker sig sammen og DMI lover 10 millimeter? Og er resultatet ofte våde sko og sokker til tørre på radiatoren?

Så har vi en god nyhed til dig. Converse har nemlig valgt at producere deres Chuck Taylor All Star II i en vandtæt udgave, så du kan trække i en klædelig sko og samtidig holde fødderne tørre.

Skoene er lavet med vandafvisende lærredsstof, gummi, vandtæt læder og neopren. For at holde komforten i orden er skoene udstyret med en Nike Lunerlon-sål – en detalje der i særdeleshed adskiller All Star’en fra gummistøvlen og dens ukomfortable plastiksål.

Og holder skoene helt til næste sommer, kan den klassiske silhuet med fordel agere erstatning for gummistøvlen på de ofte mudrede, danske festivaller.
Den vandtætte All Star II kommer i 4 forskellige farver og bliver en del af kollektionen med den mundrette titel ’Converse Counter Climate Boots Collection’.

Skoene kan købes nu, men savner du mere inspiration til vinterens skoindkøb så tjek vores bud på 10 stilede sneakerboots ud: 10 sneakerboots: Sådan holder du dig street i vinterkulden

LÆS OGSÅ: Velour er en af efteråret største trends

LÆS OGSÅ: Se top ti over de mest værdifulde sneakers

LÆS OGSÅ: Guide: Find det perfekte overtøj